Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S návratem do škol začínají také prezenční kurzy IT pro ženy

PR článek

Czechitas opět otevřeli dveře svých učeben a nachystali na podzim v Budějovicích další dávku výuky IT pro ženy. Nabídka je opravdu pestrá, vyzkoušet si můžete například jednodenní kurz Excel, Úvod do HTML/CSS, Photoshop, Instagram, Úvod do testování nebo WordPress.

Kalendář všech kurzů v Českých Budějovicích naleznete ZDE.

Kromě jednodenních vzdělávacích akcí je vypsán také dlouhodobý intenzivní online kurz programovacího jazyka PHP. „Kurz PHP jsme pro naše účastnice připravili především proto, že je to nejčastější požadavek zaměstnavatelů v IT v jižních Čechách. Skoro v každém inzerátu na IT pozici v Jihočeském kraji se objevuje tento jazyk. Chtěli jsme proto naučit ženy to, po čem je opravdu velká poptávka. Věřím, že kurz bude většině účastnic stačit k tomu, aby se mohly porozhlédnout po nové pracovní pozici,“ upřesňuje Žaneta Kubová Andělová, šéfka budějovické pobočky Czechitas.

Pokud však nevíte, jestli by IT bylo pro Vás to pravé, můžete Czechitas na konci prázdnin navštívit na festivalu Město lidem, lidé městu, kde bude mít tato nezisková organizace oba dva dny stánek. Kromě informací o celoživotním vzdělávání a uplatnitelnosti žen v IT tam najdete také spoustu zábavy pro vaše děti. Ty menší si budou moct nakreslit dráhu pro Ozoboty a ty větší naprogramovat robota Edison. Mimo tyto aktivity bude možnost na stánku Czechitas také soutěžit o vouchery na podzimní kurzy. Doražte poslední prázdninový víkend do ulic centra Budějovic a navštivte stánek Czechitas.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Czechitas, IT, školení, vzdělání, kurzy, České Budějovice, Instagram, WordPress, Adobe Photoshop, Jihočeský kraj, PHP

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S návratem do škol začínají také prezenční kurzy IT pro ženy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.