Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pro Autis Centrum se poběží i letos virtuálně

Sportujete rádi? Vzhledem k nejisté situaci ohledně pandemie si můžete oblíbený Modrý běh pro Autis Centrum České Budějovice zaběhnout i letos virtuálně. A co víc, letošní ročník si na své přijdou i ti, kteří rádi jezdí na kole nebo na bruslích. Připravena je také trasa pro chodce dogtrekkaře, na kterou se můžete vydat se svými čtyřnohými miláčky.

Pohyb je radost a vy může udělat radost i dětem z Autis Centra. Běhat můžete kdekoliv v České republice nebo zahraničí od soboty 4. září do soboty 11. září 2021. Výtěžek běhu poputuje na terapie a rehabilitace více jak 110 klientů budějovického Autis Centra a vybavení jeho rehabilitačních místností v novém stacionáři.

„I letos nás podpoří známé osobnosti jako je naše patronka, sopranistka Jana Šrejma Kačírková, herec Pavel Liška, účastník Masterchef Česko Pepa Nemrava, herečka Dana Versichová a iluzionista Radek Bakalář. Všem osobnostem ze srdce děkujeme a moc si vážíme jejich podpory, stejně tak děkujeme všem našim sponzorům i mediálním partnerům  Budějcká Drbna a Hitrádio Faktor, bez kterých by to také nešlo,“ říká předsedkyně správní rady a organizátorka běhu Laďka Votrubová.

Pojďte podpořit tento jedinečný projekt, zaregistrujte se na www.myteporazime.cz, klikněte na Charitativní virtuální Modrý běh, vyberte si trasu a po zaplacení startovného Vám přijde emailem startovní číslo s informacemi. Za vaši podporu se můžete těšit na nové medaile z dílny Autis Centra.

Pro podrobnosti klikněte na www.autiscentrum.cz.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Autis centrum, virtuální běh, běh, sport, České Budějovice, Česko, Jana Šrejma Kačírková, Pavel Liška, MasterChef Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro Autis Centrum se poběží i letos virtuálně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.