Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dobrý zaměstnavatel ví, jak ocenit své zaměstnance

PR článek

Pokud uvažujete o novém zaměstnání, je dobré vědět, co všechno vám zaměstnavatel nabízí. Benefity nad rámec mzdy nejsou vždy samozřejmostí. V Budějckém Viscofanu je „strom“ zaměstnaneckých benefitů opravdu košatý, napočítali jsme jich rovnou dvacítku. A k nim je třeba přičíst ještě téměř rodinnou atmosféru, která je cítit na pracovišti i mimo něj, přestože podnik zaměstnává více než 700 lidí.

Na dobrou mzdu, která převyšuje regionální průměr, 5 dnů dovolené navíc nebo příspěvky na stravování láká nové pracovníky kdekdo.  Pravidla proplácení svátků, nočních směn a přesčasů sice určuje zákoník práce, ale Viscofan jde i tady nad rámec toho, co musí.

30 000 jako bonus a kamarádi na pracovišti

Tahákem posledních let je náborový příspěvek. Ve Viscofanu dělá nebývalých 30 000 korun, a kromě něj získáte další bonusy, když se vám podaří získat pro podnik nové pracovní síly, které se osvědčí.

Právě tak vzniká kamarádská, až rodinná atmosféra. S trochou nadsázky se dá říct, že si můžete vybrat, s kým budete pracovat. Tedy, můžete přesvědčit přátele, ať jdou do Viscofanu s vámi. Kromě finančního bonusu tak získáte skvělého parťáka, na kterého je spoleh, a ještě s ním můžete sdílet cesty do práce.

20 zaměstnaneckých benefitů

Mezi dvacítku zaměstnaneckých benefitů patří mimo jiné také:

  • praní pracovního oblečení,
  • profesní vzdělávací program,
  • 16 000 Kč roční příspěvek na jazykové vzdělávání – přičemž školu či lektora si můžete vybrat sami,
  • karta Benefit Plus, kterou využijete na sportovní, relaxační nebo společenské aktivity,
  • fitness centrum zdarma,
  • dotovaná MultiSport karta,
  • vitamíny a očkování proti chřipce,
  • příspěvky na dětské tábory
  • dary k Vánocům, finanční prémie k životním i profesním jubileím a výhry v pravidelných soutěžích…

Nespornou výhodou firmy je, že sídlí v centru v blízkosti autobusového i vlakového nádraží. Mezi zaměstnanecké výhody však patří i parkování na soukromém parkovišti v areálu závodu.

Sportujeme, rybaříme, grilujeme…

Ve Viscofanu se prakticky všichni znají. Potkávají se totiž nejen na pracovišti a v jídelně, ale i mimo pracovní dobu na nejrůznějších sportovních, kulturních nebo společenských akcích, které pro ně, a často i jejich rodinné příslušníky, firma pořádá.

Mezi nejoblíbenější zaměstnanecké akce patří grilování pod stromy nebo 24hodinový rybářský závod. Mají už v podniku několikaletou tradici, stejně jako dětský den a mikulášská stezka pro děti zaměstnanců.

Zaměstnanecká fotbalová liga, které tým Viscofanu opět vévodí, je jen jednou z mnoha sportovních událostí, kterých se firma zúčastňuje nebo je sama organizuje. Pravidelně mají viscofaňáci možnost vyrážet také na kulturní akce a do pražských divadel (organizovaně) nebo do toho jihočeského (individuálně za zvýhodněné vstupné).

 „Úspěch Viscofanu se vždy zakládal na lidech, kteří k němu měli specifický přístup. Někdo by řekl, že zde máme až rodinnou atmosféru. Klíčoví lidé se nemění dlouhá léta a díky tomu všichni víme, že se na ně můžeme spolehnout. Zároveň neztrácí drive a táhnou firmu stále dopředu. Našich lidí si vážíme a snažíme se dávat jim to neustále najevo. A zdaleka ne jen výší jejich mzdy,“ říká ředitel Miloslav Kamiš.

Pokud se poohlížíte po dobré a perspektivní práci ve skvělém týmu a skutečně chcete pracovat, podívejte se, co vám Viscofan může nabídnout - Práce ve Viscofanu

Máte zájem o práci ve Viscofanu?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky práce, nábor práce, Viscofan, mzda, Zákoník práce, ValFarm a.s., Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrý zaměstnavatel ví, jak ocenit své zaměstnance  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.