Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Strom splněných přání chce letos přinést dárky všem dětem z dětských domovů a ústavů Jihočeského kraje

PR článek

Co by si přály děti z dětských domovů a ústavů pod stromeček? To jediné vysněné. Ne co potřebují, ale co si opravdu přejí. Přesně na to se zeptali v IGY Centru všech dětí ze všech dětských domovů a ústavů v Jihočeském kraji. Teď potřebují vaši pomoc.

Každý rok před Vánoci Mediaclub pořádal projekt Strom splněných přání pro vybraný dětský domov Jihočeského kraje. Letos organizátoři spojili své síly s IGY Centrem a oslovili instituce Jihočeského kraje všechny. Své přání Ježíškovi tak napsaly děti z dětských domovů a ústavů z Boršova, Šindlových Dvorů, Zvíkovského podhradí, Písku, Žíchovce, Horní Plané, Volyně, Radenína nebo domova pro sluchově postižené v Českých Budějovicích.

Dohromady téměř 400 přání. „Nechtěli jsme vybírat, kdo své přání napíše nebo ne. Všechny děti si zaslouží krásné Vánoce. Na jedné straně jsou instituce, které jsou do podobných akcí zapojovány pravidelně, na straně druhé jsme se setkali s řediteli, kteří nám s velkým poděkováním řekli, že je ještě nikdy nikdo neoslovil,“ komentuje za organizátory Šárka Gramanová z IGY Centra.

Jak na to?

Princip akce je jednoduchý. Na www.radio-pomaha.cz rezervujte dárek, který chcete zakoupit. Rezervace dárku je platná sedm kalendářních dní. Potřebujete-li ji prodloužit, kontaktujte IGY Centrum na info@igycentrum.cz.

Zabalený nebo nezabalený dárek doneste na infostánek IGY Centra každý den od 9–14, 14:45–20 hodin. Dárek v centru převezmou, opatří ho jmenovkou, označí v systému jako darovaný a na oplátku Vám dají certifikát a dáreček.

V prosinci děti přijedou na pohádku do kina a dárky jim za účasti známých osobností v centru předají. „Dětem, které nebudou moci dorazit, dárky osobně zavezeme. Děkujeme, že pomáháte,“ dodává Šárka Gramanová.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky IGY Centrum, Strom splněných přání, děti, dětský domov, Jihočeský kraj, Vánoce, Boršov, Písek, Horní Planá, České Budějovice, Volyně, Radenín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strom splněných přání chce letos přinést dárky všem dětem z dětských domovů a ústavů Jihočeského kraje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.