Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kvůli nedělnímu zápasu Dynama proti Slavii bude v budějckých ulicích více policistů

V neděli přivítá Dynamo na Střeleckém ostrově pražský klub SK Slavia. Kvůli tomu, že je zápas vyhodnocen jako rizikový, budou ve městě posíleny policejní hlídky.

Nedělní zápas Dynama proti pražské Slavii začíná ve čtyři hodiny odpoledne. Podle policejního mluvčího Milana Bajcury je zápas vyhodnocen jako rizikový, a proto budou ve městě posíleny policejní hlídky. „Půjde jednak o příslušníky Policie České republiky, a také strážníky Městské policie České Budějovice. Cílem je snížení rizik eventuálních konfliktů," uvedl.

Kromě toho musí lidé v Českých Budějovicích počítat s omezením také v sobotu, a to kvůli běžeckému závodu Runczech. „V obou případech upozorňujeme českobudějovické občany a návštěvníky města, aby se připravili na dopravní omezení a vzhledem ke konkrétní epidemiologické situace na dodržování Ochranného opatření Ministerstva zdravotnictví České republiky,“ dodal Bajcura.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky fotbal, Dynamo, Slavia, policie, RunCzech, Střelecký ostrov, České Budějovice, Policie České republiky, Ministerstvo zdravotnictví České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli nedělnímu zápasu Dynama proti Slavii bude v budějckých ulicích více policistů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.