Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Miniinvazivní plastika očních víček je hitem estetické medicíny

PR článek

Jak vyřešit problém s převislými víčky či nechtěnými kožními výrůstky, aniž by člověk musel podstoupit chirurgický zákrok? Budějcká ordinace estetiky a oftalmologie OK Medical nabízí miniinvazivní zákroky unikátní metodou - pomocí plazmového toku. Díky moderní technologii je celý proces bez krvácení a nezanechává žádné jizvy. Známá oční lékařka Kim Štěpánková je navíc první, která tuto technologii začala před třemi lety v jižních Čechách nabízet.

Multifokální čočky ZEISS na vás čekají v designové oční optice na Poliklinice Sever

Jak dobře vidět na dálku i na čtení a přitom nemuset dokola střídat brýle? Nejlepším řešením jsou tzv. multifokální čočky. Díky různým ohniskům umožňují ostré vidění do dálky, na střední vzdálenost i čtení. Zároveň je lze vybavit i moderními...

MUDr. Kim Štěpánková, FEBO, DiS. se řadí mezi přední specialisty v oboru oftalmologie v Českých Budějovicích. Jako první oční lékařka v Jihočeském kraji získala v Paříži prestižní oftalmologický titul FEBO a také jako jediná disponuje navíc úplným vzděláním v oboru oční optika. V posledních letech se specializuje na výkony v oblasti estetické medicíny.

Její společnost OK Medical se v estetice věnuje zejména „miniinvazivním“ zákrokům a je součástí Centra oční péče a estetiky na Poliklinice Sever.

Přístroj Jett Plasma Lift Medical je označován jako revoluční přístroj estetické medicíny posledních let. Ing. Radek Nešpor vyvinul technologii, která za pomocí pravidelných výbojů stejnosměrného proudu vytváří při kontaktu s pokožkou tzv. plazmový tok.

„Zjednodušeně by se dalo říct, že plazmový tok destruuje starou pokožku a při její následné rejuvenilizaci dochází k efektu zkrácení a omlazení pokožky,” vysvětluje doktorka Kim Štěpánková

„Díky tomu vyhlazuje vrásky, pomáhá se zbavením převislé kůže a dodává pokožce svěží vzhled,” dodává.

Jett Plasma Lift Medical

Na rozdíl od běžných chirurgických operací nezanechává tento miniinvazivní zákrok žádné jizvy. „Nedochází k porušení integrity tkáně. Místo jizvy zůstanou na operovaném místě menší stroupky, ty však během sedmi až deseti dnů samy opadnou,” popisuje Dr. Štěpánková. 

Zákroky jsou prováděny za použití speciálního znecitlivujícího gelu či v lokální injekční anestezii např. u fibromů. Společnost OK Medical nabízí kromě výše uvedených služeb také standardní výkony estetické medicíny jako aplikaci botulotoxinu, kyseliny hyaluronové, mezoterapii či miniinvazivní niťový lifting. 

Miniinvazivní plastika očních víček

Jedním z nejčastějších zákroků přístrojem Jett Plasma Lift Medical je plastika horních a dolních víček. Metoda je vhodná zejména pro pacientky s objektivně menším klinickým nálezem na víčkách. Maximálního efektu je dosaženo po kompletní rejuvenilizaci pokožky, tedy za cca 3-4 měsíce po výkonu.

„Miniinvazivní plastiky víček za pomocí Jett Plasma Lift Medical provádíme již čtvrtým rokem a v rámci Českých Budějovic a širokého okolí máme s tímto typem výkonu bezpochyby největší zkušenosti,“ dodává Dr. Štěpánková

Před / po

„Pokud je však objektivní nález na víčkách příliš velký, doporučím klientce provedení klasické chirurgické plastiky, na kterou ji můžeme také rovnou objednat k plastickému chirurgovi, se kterým spolupracujeme,” říká. „Za naši největší výhodu považuji fakt, že klientkám a klientům můžeme nabídnout alternativu k chirurgickému řešení a také to, že indikaci dokážeme posoudit, jak z hlediska oftalmologie, tak z hlediska estetické medicíny a doporučit opravdu vhodné řešení pro konkrétní klinický nález,“ dodává Dr. Štěpánková.

Kosmetické i korektivní zákroky

Plasmatickým výbojem se dají však řešit i jiné kožní problémy. „Ošetřujeme fibromy, bradavice, pigmentové skvrny, žilky na tváři, hypertrofické jizvy, nebo kožní tukové váčky na víčkách,” jmenuje lékařka. 

Efekt po ošetření je znatelný ihned po zahojení stroupků. Po každém zákroku však pokožka ještě několik týdnů pracuje. „Maximální efekt se dostavuje zhruba třetí týden po zákroku. Celý proces může však trvat i několik měsíců,” vysvětluje oční lékařka. 

 

Reálné výsledky po ošetření.

Tuto revoluční technologii nabízí společnost OK Medical zákazníkům na jihu Čech již několik let. Za tu dobu prošlo ordinací doktorky Kim Štěpánkové mnoho spokojených zákazníků. „Snažíme se poskytovat služby moderní medicíny a úrovně 21. století, jak z pohledu odbornosti, tak stran profesionality a rostoucí počet našich klientů nám dává pozitivní zpětnou vazbu, za což jsme velmi rádi,” říká na závěr Dr. Štěpánková.


Zaujaly vás služby OK Medical MUDr. Kim Štěpánkové? Objednejte se na odbornou konzultaci na webových stránkách společnosti.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ok medical, kim štěpánková, estetická medicína, plazmový tok, plazma, vrásky, víčka, lékařství, plastika, technologie, Jihočeský kraj, České Budějovice, Paříž, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miniinvazivní plastika očních víček je hitem estetické medicíny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.