Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vánoční dárek, který udělá opravdovou radost partnerce nebo mamince? Co namísto nového kuchyňského robotu či vysavače koupit dárek opravdu PRO NI

PR článek

Institut lékařské kosmetiky právě připravuje dárkové poukazy a jejich záběr je široký – kosmetologická péče, korektivní dermatologie nebo estetická chirurgie. Žena tak pod stromečkem může objevit voucher, díky kterému se bude moci nechat hýčkat a cítit skvěle.

Chystáte se pořídit manželce nebo přítelkyni pod vánoční stromeček zase další nový model depilačního strojku? A nebylo by lepší vyřešit problém s tmavými chloupky v podpaží, tříslech a na nohou jednou pro vždy? Máme pro vás tip. Darujte poukaz na laserovou depilaci z rukou profesionálů. Jedině ošetření lékařským vysokovýkonovým depilačním laserem dokáže odstranit tmavé chloupky trvale.

A vůbec. Všechny ženy chtějí být krásné, touží po svěžím vzhledu obličeje bez vrásek, štíhlé postavě bez celulitidy, sametově hebké pokožce bez tmavých chloupků.... Proč jim jejich touhy alespoň o Vánocích nesplnit? Vždyť spokojená žena je dárek k nezaplacení.

Libovolná hodnota, libovolné ošetření. Od diagnostiky pleti a základní kosmetologické péče, přes odstranění pigmentových skvrn, rozšířených červených žilek v obličeji a na nohou, trvalé odstranění tmavých chloupků, zákroky vedoucí k zeštíhlení a zpevnění postavy a zmírnění celulitidy až po estetickou plastickou chirurgii. Za konkrétní zmínku stojí LPG Endermologie, profesionální lymfodrenáže, které mají blahodárný efekt na zeštíhlení a vytvarování postavy, zmírnění celulitidy. Ale hlavně každá žena, která z tohoto ošetření odchází se cítí lehčí a uvolněnější. A už se těší na další ošetření v nadcházejícím roce, jelikož ví, že není nutné si odříkat dobroty na vánoční tabuli včetně voňavého cukroví.

Fenoménem jsou samozřejmě vrásky. Proč? Mladistvý vzhled dodává sebevědomí, žena se cítí lépe a harmonizuje se celý její život. Někoho to asi překvapí, ale vrásky by se měly řešit už okolo třicátého roku, čím dřív začne, tím déle si žena mladistvý vzhled udrží.

Dárkový poukaz lze využít na kosmetickou masáž obličeje rukou zkušené kosmetoložky, korekci hlubokých vrásek okolo očí nebo na čele, rýh vedoucích od koutků úst k nosu, vyplnění povadlé pokožky obličeje po plasticko-chirurgickou operaci očních víček.

Mnoho žen, ale i mužů delší dobu přemýšlí o operaci zejména horních očních víček, odstranění nadbytečné kůže, která vede k pocitu těžkých očí. U žen hraje roli i estetické hledisko povadlých očních víček, jelichž líčení je obtížné. A ne a ne se odhodlat zákrok podstoupit, přestože vědí, že kosmetický ale i zdravotní efekt je velice příznivý. Dárkovým poukazem na tento zákrok lze jejich rozhodnutí urychlit.

Metod je opravdu mnoho, pro každou věkovou kategorii se najde vhodné ošetření – antiaging masáž, laserová maska, diamantová dermabraze, chemický peeling, mezoterapie, aplikace botulotoxinu nebo výplní do vrásek, 3D nitě, tekutý lifting, plazmaterapie, intenzivní pulsní světlo, ulthera, ošetření plazmatickým tokem, frakce a jiné typy zákroků. Opravdu si nelze nevybrat.

Poukazy lze zakoupit na recepci od pondělí do čtvrtka od 8 do 17 hodin a v pátek od 8 do 14 hodin. Po dohodě s recepcí na telefonu 607 038 631 je lze zakoupit „i na dálku“. Jejich platnost je časově neomezená.

Takže už víte, kde shánět vánoční dárek PRO NI? Přece v Institutu lékařské kosmetiky na Poliklinice Jih v Českých.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Institut lékařské kosmetiky, Vánoce, dárek, celulitida, vzhled

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční dárek, který udělá opravdovou radost partnerce nebo mamince? Co namísto nového kuchyňského robotu či vysavače koupit dárek opravdu PRO NI  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.