Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Firma MBW, která obléká motorkáře od hlavy k patě, chystá tradiční týden plný slev

PR článek

Co by si přál motorkář ve vašem okolí pod stromečkem? Chrániče, bundy, kalhoty nebo třeba boty a další vybavení nabízí prodejna MBW v Hluboké nad Vltavou. Pár dní před Vánoci obchod spouští týden plný slev. Při něm bude veškerý sortiment zlevněný nejméně o 15 procent.

V MBW si vyberou všichni motorkáři, ať už mají choppera, superbike nebo skútr. V široké nabídce jim nyní mohou jejich blízcí vybrat dárek pod stromeček. Tradiční týden slev potrvá od 13. do 18. prosince.

 „V tomto termínu je veškerý sortiment zlevněn minimálně o 15 procent a u některých výrobků se můžete těšit na slevy až 60 procent,“ láká Tomáš Kužel. Akce platí pouze pro kamennou prodejnu ve Vltavské ulici v Hluboké nad Vltavou, netýká se e-shopu

Motorkáři nebo jejich blízcí v prodejně najdou kvalitní bundy, kalhoty, boty nebo třeba rukavice a chrániče. Nevíte si rady s tím, jaké vybavení zvolit? Díky bohatým zkušenostem vám pracovníci prodejny pomohou s výběrem toho nejideálnějšího. Kvalifikovaní zaměstnanci firmy MBW ví přesně, jaký produkt vám doporučit. Případná výměna zboží je navíc možná až do konce ledna 2022. 

Nejdůležitější je bezpečnost

Pokud si nejste jistí výběrem, můžete dilema vyřešit poukázkou v hodnotě nejméně tisíc korun. Poukaz platí 12 měsíců a lze ho využít v kamenné prodejně i na e-shopu. 

MBW je tradiční česká firma, která prodává kvalitní a certifikované motorkářské oblečení. Společnost také navrhuje design svých vlastních výrobků, ať už jde o oblečení či jiné doplňky. Proto se vyplatí se do obchodu vracet, neustále se totiž mění jeho nabídka. 

„Nejdůležitější v našem oboru je bezpečnost. Proto jsou součástí našich výrobků certifikované chrániče loktů, kolen, ramen a zad. Výrobky mají bezpečnostní švy a při jejich výrobě se používají antiabrazivní materiály. Nechybí ani reflexní prvky. Samozřejmostí je i praktičnost, kterou zajišťují důmyslné odvětrání oděvů i řada praktických kapes,“ uvádí Tomáš Kužel. 

Prodejna nabídne nový sortiment na rok 2022

Produkty je možné využít v zimě i v létě, jsou totiž vrstvené. Firma také dlouhodobě udržuje přijatelné ceny pro všechny, a tak se zákazníci nemusí bát, že by platili za předražené značky. 

„V případě nekonfekční postavy máme k dispozici odborný servis, kde můžeme nabídnout úpravu oblečení na míru. Stačí navštívit kamennou prodejnu a domluvit se na potřebné úpravě například délky rukávů, nohavic a podobně,“ dodává Tomáš Kužel.

Prodejna už chystá nový sortiment na rok 2022, který zahrnuje nové modely bund, kalhot, bot či rukavic. Novinkou budou také kožené pásky a pláštěnky na obuv a rukavice či kevlarová mikina v dámském i pánském provedení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky MBW, moto, oblečení, moto oblečení, nákup, slevy, obuv, Hluboká nad Vltavou, Vánoce, rukavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Firma MBW, která obléká motorkáře od hlavy k patě, chystá tradiční týden plný slev  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.