Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Agentes hledá parťáka pro vývoj mobilních aplikací v Českých Budějovicích

PR článek

Agentes je stabilní česko-německá firma s více než 14 lety zkušeností, skvělým týmem programátorů a dalších specialistů. Zajímavým klientům z České republiky i zahraničí pomáhá měnit jejich vize v software skrze nejmodernější technologie a tím zefektivňuje jejich firemní procesy. S rostoucí poptávkou po softwarovém vývoji hledá spolehlivého parťáka se zájmem o vývoj mobilních aplikací, a to i studenty.

Jak poznáte, že hledají právě vás?

Pokud se zajímáte o programování v moderních jazycích (Swift, Kotlin) a rádi se učíte novým věcem, pak jste pro agentes tím pravým kandidátem. Tým doplňují nejen o zkušené vývojáře, ale také o začínající programátory, které rádi zaučí. „Vyvíjíme software pro významné společnosti jako například Wienerberger, BMW, Brother a další. Na těchto a dalších projektech se budeš ve spolupráci se zkušenými kolegy podílet na vývoji mobilních aplikací, které využívají firemní uživatelé pro svou každodenní práci,“ říká Tomáš, projektový manažer.

Na co se můžete těšit?

Práce s nejmodernějšími softwarovými nástroji, které ve spojení se systémem školení a vzdělávání nabízí možnost profesního i kariérního růstu. Samozřejmostí je i velmi vstřícný přátelský kolektiv a také zajímavé platové ohodnocení či standardní zaměstnanecké výhody jako například pracovní notebook, multisport karta, flexibilní pracovní doba, home office atd. Tohle všechno na vás čeká v příjemném pracovním prostředí s odpočinkovou zónou a pravidelnými firemními akcemi společnosti agentes IT.

„Rád programuju logiku aplikací, která je vždy srdcem každého robustního systému. Potěšil mě také nový Chillzone, kde si pro odreagování s klukama rádi zahrajeme fotbálek i hokej a můžeme se víc poznat. Pokud tě baví programování, chceš se profilovat technologiemi, které tě baví, nechceš nosit bílé límečky, nechceš poslouchat nesmyslné šéfy a jsi prostě srdcař, tak se přijď podívat k nám do agentes,“ sděluje Petr, software developer společnosti agentes.

Pokud máš zájem o pozici vývojář mobilních aplikací nebo chceš znát ostatní volná místa, tak pošli svůj životopis na adresu hr@agentes-it.com, přes formulář na webu agentes IT s.r.o. nebo odešli formulář přímo pod článkem.

Přidej se k agentes IT

Získej práci u stabilního a rostoucího zaměstnavatele v Českých Budějovicích.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky agentes, software, vývojář, mobilní aplikace, digitalizace, České Budějovice, Česko, BMW, Wienerberger

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agentes hledá parťáka pro vývoj mobilních aplikací v Českých Budějovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.