Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přihlaste svůj studentský projekt do Mezinárodní technické olympiády 2022

PR článek

Na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích proběhne 24. a 25. března 7. ročník Mezinárodní technické olympiády organizované Technickým a vzdělávacím konsorciem. Olympiáda je příležitostí pro všechny zvídavé žáky základní škol, středních škol a gymnázií, kteří chtějí představit svůj projekt.

Účastníci můžou přihlásit svoje projekty v jedné ze tří sekcí: Technická a Humanitních věd pro střední školy a gymnázia; sekce Obecných projektů pro základní školy. Přihlášky je možné poslat do 10. března a soutěžní práce do 21. března na e-mail olympiada@mail.vstecb.cz.

Prezentace projektů proběhne ve čtvrtek 24. března a slavnostní vyhlášení vítězů v pátek 25. března v areálu VŠTE na Okružní ulici v Českých Budějovicích. Výherci obdrží hodnotné ceny od značek Apple, Niceboy, JBL, Yenkee a další.

Vysoká škola technická a ekonomická poskytne možnost konzultací s odborníky k jednotlivým tématům a možnost využití laboratorních prostor k potřebným měřením v rámci experimentů.

Olympiády se mohou zúčastnit jednotlivci či týmy nejen z České republiky a Slovenska. Více informací a šablonu pro tvorbu projektu naleznete zde.

Ohodnoť článek

Štítky Mezinárodní technická olympiáda 2022, studenti, projekt, studentský projekt, olympijské hry, Zimní olympijské hry 2022, České Budějovice, Apple, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přihlaste svůj studentský projekt do Mezinárodní technické olympiády 2022  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.