Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Navštivte Čokoládový Festival 2022

Od pátku 25. do neděle 27. března 2022 se na Výstavišti České Budějovice uskuteční Čokoládový Festival s výstavou obalů čokolád z celého světa, kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

Čokoládový Festival 2022 pořádaný agenturou ChrisEvents je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Návštěvníkům nabídne tři hlavní sekce:

  • Kulinářskou přehlídku, na které, šéfkuchaři předvedou své nápadité recepty
  • Prodejní stánky partnerských organizací
  • Dětský koutek

Vstupné činí 70 korun (50 korun pro seniory/ 50 korun pro studenty). Děti do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na České Budějovice Čokoládový Festival 2022 na www.cokofest.cz.

Program nabízí mnohem víc. Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů, například kuřecí Mole s Fatalii Yellow nebo polévka z červené řepy s malinami a bílou čokoládou. Děti si budou moct připravit sladké dezerty s Václavem (Mr. Vonka). Judith Sweet Art vás naučí výrobu čokoládových makronek. A pekař Oleg Volíček ukáže, jak vyrobit Gozinaki (tradiční gruzínská cukrovinka s medem a vlašskými ořechy). Chybět nebude ani Jana Pavlusková s její famózní Marmeládou.

Letos pořádáme zajímavou soutěž: při příležitosti Čokoládového Festivalu jsme pro návštěvníka připravili hru o poklad! 5 klíčů k pokladu bude uschováno do zlatých čokoládových pohárků, které si budou moci zakoupit u vstupu za 30 korun. Ale pozor, pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 5 tisíc korun!

PÁ 25/03: 14:00 – 18:00
SO 26/03: 10:00 - 18:00
NE 27/03: 10:00 – 17:00

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 25 stánků: ČokoKebab, ČokoFontana, Kamelie – víno z Francie, Mr.Vonka, Jablíčko, , Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Šmakujto, Koruna pralinky, Chocothopia, Judith sweet art, Kamila Chocolates a mnoho dalších.

Pro děti bude opět připravený stánek s malováním na obličej, nejlepší balonkář v republice Tomáš Okurek a jeho vystoupení, stánek s malováním čokoládou a barevným pískem.

Pokud chcete ochutnat čokoládové pivo, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak nepřipravíte, zapište si termín 25.– 27. března 2022 do svých kalendářů.

Ohodnoť článek

Štítky Čokoládový Festival, čokoláda, České Budějovice, Judith Sweet, výstava, Marek Váňa, Francie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Navštivte Čokoládový Festival 2022  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.