Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyšetření mateřských znamének a pih robotickým dermatoskopem je prevencí rakoviny kůže

PR článek

Konečně přichází jaro, sluneční paprsky nabývají na síle, ale než udeří léto a svlečeme do šatů a posléze i do plavek, stálo by zváženou, zda nezahájit přípravu již nyní. Nechat si zkontrolovat kožní útvary na celém těle, odstranit (a to trvale) neestetické tmavé chloupky či zbavit se nějakého toho nechtěného špíčku na bříšku.

Institut lékařské kosmetiky (ILK) v Českých Budějovicích vyšetřuje pihy a mateřská znaménka technicky nejvyspělejší metodou, provádí tzv. bodymapping pomocí robotického dermatoskopu, který umožňuje zmapovat znaménka a pihy na celém těle v rámci jednoho vyšetření, které trvá zhruba 30 minut. Je to robot, takže pracuje cela přesně. Nic mu neunikne. Scanuje, analyzuje, ukládá data. Kamera provede screening celého těla. Podezřelá znaménka se dále jednotlivě podrobně dovyšetří. Pokud budete chodit na kontrolu pravidelně, například jedenkrát za dva roky, lze přesně zmapovat, která znaménka přibyla oproti předchozímu stavu a která zaznamenala změnu, jako třeba zvětšení.  V tom je kouzlo přístroje. Jeho paměť. Dokáže srovnávat, a to nejen v čase. Vytváří historii kožních útvarů nacházejících se na pokožce konkrétního pacienta. Rakovina kůže je šestým nejčastějším nádorovým onemocněním. Každoročně přibývá takřka 100 tisíc případů, kdy znaménko není v pořádku. A přístroj, jako je FotoFinder BodyScan, je dokáže odhalit včas.

Zvednout ruce a spatřit černý koláč je prostě fou paux. Tmavé chloupky, které propichují punčocháče tělové barvy také není stylové. Ošetření ale ocení zejména ty, které trápí tmavé chloupky v obličeji nebo jim chloupky tzv. zarůstají, hlavně v oblasti třísel.

Institut lékařské kosmetiky, zdravotnické zařízení s 25-ti letou tradicí, které najdete na Poliklinice Jih v Českých Budějovicích, tel. 607 038 63, 387730421, e-mail: ilk@ilk.cz, info@ilk.cz, www.ilk.cz.

Proto většina žen svádí nekonečný boj s tmavými chloupky. Estetická medicína se rozhodla zatočit s tímto problémem jednou pro vždy. Vynalezla tzv. depilační laser. Odstraňuje příčinu - vlasový kořen, ne pouze následek - vlas. Většina žen touží po sametově hladkém těle bez chloupků.

A co pánové? Kožíšek na hrudníku je in a sexy. Ale porost na ramenou a zádech...? I pro vás je pánové, je laserová depilace jedinečným řešením. Ne, že byste měli být jako holátka, ale alespoň nechat husté ochlupení trochu prořídnout by vůbec nebylo na škodu. I to depilační laser v rukou profesionála dokáže. Důležitá je právě skutečnost, aby certifikovaný laserový přístroj obsluhoval kvalifikovaný pracovník. Vysokovýkonové lasery 4. třídy, jediné opravdu účinné přístroje na trvalé odstranění tmavého ochlupení, jsou oprávněna provozovat pouze zdravotnická zařízení.

A co ty špíčky? Novinkou v oblasti tvarování postavy, která vám pomůže vyrýsovat bříško bez hladovění a tvrdé dřiny v posilovně je CM Slim Contouring Master. Jednoduše řečeno, přístroj využívá energii vznikající při spalování tuků pro budování svalů. A to i bez hladovění i tvrdé dřiny v posilovně, a to díky HIEMT NO•HEAT patentované technologii. Jak to funguje? Aplikace CM Slim je podobná tomu, jak přirozeně stahujeme naše svaly, ale v mnohem větší frekvenci a síle (ale stále v bezpečné míře), než je naše tělo schopno vyvinout. Během 30 minut jich vaše tělo provede více než 36.000. Tisíce opakovaných hlubokých kontrakcí (stahů) zvyšují pevnost svalů a snižují tukovou vrstvu díky uvolňování mastných kyselin z tukových zásob včetně hlubokého viscerálního tuku. Ten, jak určitě dobře víte, nepůsobí jen estetické, ale také zdravotní problémy.

Další „odtučňovací“ metodou je kryolipolýza, což je proces řízeného podchlazení tukových buněk, jejichž obsah zkrystalizuje, díky čemuž tukové buňky odumřou a jsou zmetabolizovány.

A stálicí na poli formování postavy je LPG Endermologie, která spojuje působení dávkovaného vakua a válečkové masáže. Počítačově řízená pracovní hlavice přístroje s dvěma zcela nezávisle poháněnými válečky vytváří takzvanou "vakuovou vlnu", která se posouvá pomocí samohybné hlavice dopředu, dozadu, do strany nebo diagonálně. Pomocí mechanické stimulace kožní řasy odstraňuje tuk ve všech vrstvách kůže i podkoží. Metoda také přirozenou formou zvyšuje tvorbu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové, čímž dochází k vyhlazení celulitidy a zpevnění pokožky. Jedná se o sofistikovanou lymfodrenáž, ale lépe než o ní psát je ji vyzkoušet na vlastní kůži. Kdo jednou zkusil...

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Institut lékařské kosmetiky, mateřská znaménka, vyšetření, České Budějovice, laser

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyšetření mateřských znamének a pih robotickým dermatoskopem je prevencí rakoviny kůže  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.