Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Německý nábytek Hülsta znovu proniká do Čech. Nově má showroom v Táboře

PR článek

Pro nadčasový a vysoce kvalitní německý nábytek mohou nejen Jihočeši vyrazit už i do Tábora. V novém showroomu tam najdou výrobky německé značky Hülsta, která se zaměřuje na vybavení pro obývací pokoje, jídelny, knihovny, pracovny či ložnice. Minulý týden si v nových prostorách převzal vítěz soutěže poukaz na 50 tisíc korun.

Velký showroom se nachází na okraji Tábora v Soběslavské ulici vedle Koupelen Ptáček. „Lidé tady najdou opravdu vysoce kvalitní německý nábytek značky Hülsta. Říká se o něm, že je elegantní, designový a nadčasový. Je také charakteristický precizním zpracováním, které zajistí jeho dlouhou živostnost. Nabízí velké množství kombinací, stylů, dekorů, takže si jsem jistý, že si vybere opravdu každý! Na německém trhu je Hülsta známá, k nám do Čech se postupně rozšiřuje,“ popisuje Petr Weinzettl, jednatel společnosti W a Weinzettl. 

Hülsta nabízí sortiment a vybavení celého domu či bytu, kromě kuchyní. V nabídce jsou sedací soupravy, nábytek do pokojů či pracovny, šatní skříně, koupelnový nábytek, jídelní židle či stoly a mnoho dalšího. „Výrobky mají moderní design založený na jednoduchosti. Dominují barvy bílá a šedá v kombinaci se dřevem, a to buď ořech, nebo v dnešní době velmi oblíbený dub,“ uvádí Petr Weinzettl.

Ten se minulý týden v prostorách showroomu potkal s vítězem soutěže, kterou pořádalo Kiss Radio. „Soutěž se konala v průběhu března a výhrou byl poukaz na 50 tisíc korun pro nákup nábytku Hülsta, který vyhráli manželé Studénkovi z jižní Moravy,“ říká Petr Weinzettl.

Předání poukazu na 50 tisíc korun, o který soutěžili posluchači Kiss Radia. 

Táborský showroom se nachází nedaleko sídla firmy W a Weinzettl, s.r.o., která pochází ze Soběslavi. Na prodejně najdou zákazníci kromě nábytku také dveře německé značky Prüm. „Ty v Táboře prodáváme zhruba 15 let a máme za tu dobu již nespočet spokojených zákazníků. Jde o německou značku vyrábějící vysoce kvalitní a designové dveře. Věřím, že pro zákazníky bude zajímavé, že si na jednom místě mohou vybrat nábytek i dveře a vybavit tak téměř celý interiér, který jim poslouží řadu let,“ zve Petr Weinzettl.

 V nabídce jsou sedací soupravy, nábytek do pokojů či pracovny, šatní skříně, koupelnový nábytek, jídelní židle či stoly a mnoho dalšího.

Showroom Hülsta je v centru nákupní oblasti v Táboře nedaleko dálnice D3. Díky tomu je místo snadno dostupné pro obyvatele Českých Budějovic i dalších okresů Jihočeského kraje. Otevřeno je od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 13 hodin. V Česku najdou zájemci nábytek značky Hülsta také v Praze, Brně či Ostravě. Sortiment si mohou prohlédnout i na internetových stránkách

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Tábor, nábytek, prodejna, showroom, hulsta, Česko, pracovna, soutěž, Praha, Brno, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Německý nábytek Hülsta znovu proniká do Čech. Nově má showroom v Táboře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.