Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaro je v IGY nabité akcemi

PR článek

Největší nákupní centrum v kraji si na duben připravilo několik akcí. Kromě víkendu plného slev a dárků se můžete těšit na odbornou konferenci cestovního ruchu v České republice Travelcon nebo na promítání filmu Vyšehrad Fylm, které uvede filmová delegace.

Travelcon

IGY Centrum bude hostit největší odbornou konferenci cestovního ruchu v České republice. Ve dnech 21. – 22 dubna se v Cinestaru potká přes 40 speakerů. Ve dvou dnech plných přednášek, workshopů a diskusí se otevřou otázky současných trendů turismu, na které odborníci na cestovní ruch i profesionálové z branže přinesou nové a mnohdy neočekávané odpovědi.

Mezi přednášejícími jsou například Viliam Sivek (Prezident České unie cestovního ruchu), Radim Sršeň (Náměstek ministra pro místní rozvoj), Jan Herget (Ředitel agentury CzechTourism), Luděk Sosna (Ředitel Odboru strategie Ministerstva dopravy, Václav Stárek (Prezident Asociace hotelů a restaurací ČR) nebo i třeba marketingová manažerka IGY Centra Šárka Gramanová a Václav Mráz, majitel BCross Gymu, kteří budou mluvit o úspěchu crossfitových závodů BIG SUMMER GAMES a jak z malé lokální akce udělat event evropského významu.

Víkend plný slev a dárků

Hned po Travelconu – 22. až 24. dubna – na Vás v IGY čeká víkend plný zvýhodněných nabídek a dárků za nákupy. Slevy nabízí více než 80 procent značek centra. Zóna s doprovodným programem bude připravena v přízemí nové budovy.

Vyšehrad Fylm s filmovou delegací

Ještě předtím se můžete 22. dubna těšit na promítání filmu s autogramiádou a uvedením delegací. Svoji účast přislíbil nejen Jakub Štáfek alias Lavi, ale i herečka Jihočeského divadla, paní Věra Hlaváčková, představitelka maminky hlavního hrdiny. Vstupenky můžete rezervovat na webových stránkách.

V multikině Cinestar proběhnou i další tradiční akce s doprovodným programem – Dětská neděle s filmem Zlouni 10. dubna a Dámská jízda 19. dubna s filmem Po čem muži touží 2.

Tváří aktuální kampaně IGY Centra je Eva Glaserová, majitelka místní svatební agentury Šik svatby, která pro vás připraví nejen různé tipy pro zdraví a krásu, které můžete sledovat na sociálních sítích centra, ale i prvomájový květinový fotokoutek v přízemí nové budovy centra, kde si budete moci odnést zdarma vytištěnou fotografii na památku.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky IGY, jaro, akce, nákupní centrum, cestovní ruch, film, Česko, Vyšehrad: Fylm, Cinestar, Viliam Sivek, Radim Sršeň, CzechTourism, Ministerstvo dopravy České republiky, Asociace hotelů a restaurací České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaro je v IGY nabité akcemi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.