Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Mladé perspektivní rodiny se stěhují na Vráto, kde vzniká nové udržitelné příměstské bydlení

PR článek

Společnost Living Development realizuje ve Vrátě projekt Na Pěšině. Jedná se o urbanistický komplex, který splňuje všechna kritéria pro spokojený život nedaleko centra Českých Budějovic. Vyroste zde celkem 16 moderních dvojdomů s promyšlenou a pohlednou architekturou.

Hlavní myšlenkou projektu Na Pěšině je vytvoření ideálního zázemí pro mladé rodiny se skvělou dostupností do města a zároveň v blízkosti přírody. Celý projekt je korunován moderní architektonikou od architekta Jana Kleina, který přenesl svou zkušenost nejen do bytových jednotek, ale i do celého komplexu. To se odráží na maximální funkčnosti prostředí, které umožňuje plnohodnotný život a rozvoj sousedských vztahů. Vzniká tak území, které dává smysl i jako celek.

„Vráto je velmi funkční lokalitou díky skvělé dostupnosti a své vybavenosti. Kousek od města a přitom s kompletním zázemím pro ideální život. Z Českých Budějovic je to pouhých 5 minut, školky a školy jsou prakticky za rohem a součástí Vráta je i nádherně vybavený park. Jsme si vědomi důležitosti kvalitního prostředí, a proto byla obec Vráto skvělou volbou pro realizaci našeho projektu,” dodává Ondřej Kadlec, spolutvůrce projektu.

Celý projekt je rozdělen do dvou etap. V té první jsou nabízeny domy ve dvou základních dispozičních řešení, a to 5+kk a 6+kk o celkové rozloze 143 m2 se zahradou, parkovacím stáním a vzrostlým stromem. Termín dokončení těchto jednotek je stanoven na konec roku 2022. Z důvodu vysoké poptávky zde budou pro rodiny realizovány také bytové jednotky.

Se zájemci o nové bydlení se rádi potkáme a rádi jim představíme naše současné i připravované projekty. Schůzku a prohlídku si zájemci mohou domluvit přímo přes společnost Living Development na e-mailu info@livingdevelopment.cz. Více informací nejen o tomto projektu najdete na našich stránkách www.livingdevelopment.cz.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vráto, výstavba, udržitelné bydlení, projekt, rodina, České Budějovice, Jan Klein, Ondřej Kadlec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladé perspektivní rodiny se stěhují na Vráto, kde vzniká nové udržitelné příměstské bydlení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.