Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihotech shání obsluhu obráběcího centra. V práci se nenudím a směna mi uteče, říká operátor CNC stroje

PR článek

Pestrou práci a kvalitní ohodnocení u stabilního zaměstnavatele nabízí jihočeská firma Jihotech. Do výrobního závodu v obci Homole nedaleko Českých Budějovic shání obsluhu pětiosého obráběcího centra. Volná místa jsou nově také v lakovna.

Zájemci o obsluhu CNC obráběcího stroje budou pracovat s řídícím systémem Heidenhain, který pětiosé obráběcí centrum řídí. Firma Jihotech počítá se zaškolením nových posil, vzkazuje jednatel Miroslav Joch.

„Uvědomujeme si, že strojů a systémů je hodně. Proto samozřejmě počítáme s tím, že nové zaměstnance zaškolíme a pomůžeme jim se zaučením, protože se každý stroj chová jinak. Určitě ale požadujeme základní znalosti obrábění,“ uvádí.

Uchazeče čeká práce ve třísměnném provozu. Firma má hodně zakázek a tím pádem i hodně práce. Nejde o sériovou výrobu, a tak je náplň práce pestrá. „Ta činnost je dost různorodá a zajímavá. Mně osobně směna rychle uteče, protože se v práci nenudím. Člověk tu zapojí hlavu a přemýšlí nad tím, co dělá,“ hodnotí operátor CNC stroje Michal Vávra.

Firma nabízí 170 korun na hodinu plus příplatky například za noční směny. Při práci na novém stroji je pak možné získat měsíčně bonus pět tisíc korun, pokud se zakázky splní na 100 a více procent. Na uchazeče o práci čekají také čtyři týdny dovolené, stravenky v hodnotě 140 korun, příspěvky na letní dovolenou a Vánoce a také permanentky na hokej, fotbal či volejbal.

Kromě obsluhy CNC strojů společnost nově hledá také posilu na pozici lakýrník. Jde o práci v mokré lakovně. „Děláme tady průmyslové lakování. Od nových kolegů očekávám zodpovědný přístup k práci, šikovnost a ochotu. Je to zajímavá práce, protože člověk nedělá pořád to stejné, ale pracuje na rozmanitých úkolech. Řešíte různé typy barev, materiálů a výrobků,“ hodnotí mistr výroby Jan Frolík, který ve firmě pracuje přes šest let.

Díly, s kterými pracují v lakovna. 

Jihotech letos slaví 19 let. Firma je orientovaná na zahraničí a většina zakázek přichází z Rakouska, Německa a Švýcarska. Mezi velké zákazníky patří firmy Siemens Austria Energy, Hauser či Engel. Díly, které Jihotech vyrábí, se nachází například v transformátorech u elektráren po celém světě.

Mám zájem o práci v JihoTech

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Homole, jihotech, operátor, cnc, lakýrník, práce, zaměstnání, kariéra, České Budějovice, Miroslav Joch, Jan Frolík, Siemens, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihotech shání obsluhu obráběcího centra. V práci se nenudím a směna mi uteče, říká operátor CNC stroje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.