Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nenechte si ujít 11. ročník legendární Grilovačky na VŠTE

PR článek

Proslulá Grilovačka v areálu Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích už je za dveřmi! Dorazte ve čtvrtek 12. května na Okružní a nebudete litovat. Večer plný koncertů a dobrého jídla i pití pořádá tradičně Studentská unie VŠTE a letošní akce nebude výjimkou.

„Na Grilovačku se letos po dvou letech poznamenaných coronavirem těšíme dvojnásob,“ říká Tereza Mrázková, předsedkyně Studentské unie. A na co se můžou těšit návštěvníci? „Již nyní vás můžeme navnadit na tři skvělá vystoupení, DJ’s, dobré pití, grilování a další doprovodný program! Začínáme v 18 hodin s kapelou Náhodný Výběr. Následovat budou Kabát Revival Plzeň a Rest. Zlatý hřeb večera vás čeká ve 21 hodin! A o co jde? To se teprve dozvíte. Tak nezapomeňte sledovat sociální sítě pro aktuální informace – Facebook a Instagram Studentské unie a VŠTE,“ dodala. Akce je zdarma pro všechny návštěvníky.

V dopoledních hodinách bude v kampusu probíhat také akce Job Days VŠTE, kde se studentům představí dvě desítky firem. Na tomto veletrhu pracovních příležitostí budou zástupci velkých jihočeských podniků, jako je například dm-drogerie markt s.r.o., MOTOR JIKOV Group a.s., Wienerberger s.r.o., Strabag a.s. či Robert Bosch, spol. s r. o. Firmy se budou prezentovat a studenti budou mít možnost nalézt různorodé pracovní příležitosti jak z technických, tak i ekonomických oborů. Akce je volně přístupná pro všechny zájemce nejen z řad studentů, ale i z široké veřejnosti, a to od 11 hodin. 

Ohodnoť článek

Štítky VŠTE, škola, grilovačka, grilování, akce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, České Budějovice, Robert Bosch, Plzeň, Facebook, Wienerberger, Motor Jikov, Strabag, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenechte si ujít 11. ročník legendární Grilovačky na VŠTE  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.