Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Lidé si vyzkouší přijímací testy k policii. Prověří je běh nebo kliky

Lákalo vás někdy vyzkoušet si, jaké to je, být policistou? Chtěli jste se někdy podívat, jak vypadá práce policejních psovodů nebo si prohlédnout pořádkové jednotky? Příležitost k tomu budete mít už tento pátek od osmi hodin v areálu Sportovního klubu policie.

Nahlédnout do zákulisí policejní práce budou moct zájemci už tento pátek v areálu Sprotovního klubu policie České Budějovice na Jiráskově nábřeží. Stejně jako v předchozích letech sem mohou přijít ti, kteří si chtějí zkusit fyzické testy, které musí zájemci o práci policisty splňovat. Prověří je běh, člunkový běh, kliky a celomotorická cvičení. „Uchazeči, kteří splní fyzické testy, získají osvědčení, které je platné jeden rok a bude jim uznáno při přijímacím řízení do služebního poměru policisty,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Kromě přijímacího řízení si policie připravila také doprovodný program. Během něj se mohou lidé těšit na ukázku práce policejního psovoda se svým čtyřnohým parťákem a ukázky pořádkové jednotky. „Ti nejodvážnější se mohou zapojit jako figuranti,“ doplňuje mluvčí.

Policejní workshop se koná v pátek 6. května od 8 hodin. „Veškeré potřebné informace pro nové uchazeče jsou zveřejněny na webových stránkách policie. Zde se dozvíte vše o náboru, jaké jsou požadavky pro přijetí a také vše, co policie nabízí. Případně zavolejte na telefonní číslo 606 762 294 a zeptejte se na vše, co vás zajímá,“ uzavřela Schwarzová. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, workshop, nábor, práce, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé si vyzkouší přijímací testy k policii. Prověří je běh nebo kliky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.