Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Robert Bosch působí v Českých Budějovicích 30 let a zve na oslavu výročí

PR článek

Významné jubileum si letos připomíná společnost Robert Bosch spol. s r.o. České Budějovice. Ta zde působí od května roku 1992 a stala se v regionu největším průmyslovým zaměstnavatelem. V sobotu 18. června se uskuteční oslava 30. výročí. Lidé se mohou těšit na den otevřených dveří i koncerty v centru Budějovic.

Od svého založení se firma Robert Bosch v Českých Budějovicích orientovala hlavně na výrobu a vývoj komponentů pro automobily. V roce 1997 už měla společnost tisíc zaměstnanců. V roce 2004 počet již překročil dva tisíce a začala výrazně rozšiřovat vývojové centrum společnosti.

Po 30 letech má společnost Robert Bosch České Budějovice 3 500 zaměstnanců. Hlavními výrobními produkty jsou systémy DNOX (tedy zařízení pro redukci emisí oxidu dusíku z výfukových plynů), nádržové čerpadlové moduly, plynové pedály a další komponenty. Kromě výroby se firma v Českých Budějovicích i nadále věnuje vývoji a v roce 2019 otevřela nové šestipodlažní technologické centrum. Celkem dnes ve společnosti již pracuje přes 700 vývojářů.

„V roce 2022 je náš závod rozsáhlým komplexem, kde se mísí excelentní výrobní know-how se špičkovými znalostmi v oblasti vývoje, digitalizace a IT. A kde jsou na prvním místě zaměstnanci. A zejména jim patří náš velký dík za všechny úspěchy, kterých jsme dosáhli,“ říká Ing. Milan Šlachta, obchodní ředitel a jednatel společnosti.

Významné jubileum letos společnost oslaví se zaměstnanci i obyvateli města. Akce se koná v sobotu 18. června.

Program začíná dnem otevřených dveří v areálu společnosti v ulici Roberta Bosche 2678 v Českých Budějovicích. Lidé tam mohou zavítat od 9 do 12 hodin. Zájemce čekají ukázky know-how společnosti, prohlídky výroby i technologického centra s výkladem či vozidlo na vodík. Děti se mohou těšit na skákací hrady, nafukovací dráhu nebo šlapací motokáry.

Program oslav zve do areálu firmy, odpoledne začne v centru Českých Budějovic open air festival. 

V areálu budou také stanoviště hasičů a záchranářů, občerstvení a živá hudba. Odpoledne se pak oslavy přesunou do centra Českých Budějovic - na náměstí Přemysla Otakara II., kde se bude od 15. hodiny konat open air festival. Vystoupí například Anna K., Jan Smigmator & Band a večer vyvrcholí vystoupením kapely Rybičky 48. Na místě bude také program pro děti s Klaunem Hugo a Centrem Arpida.

Všechny akce jsou přístupné zdarma nejen zaměstnancům firmy, ale zvaná je také široká veřejnost. Podrobnosti k programu jsou k dispozici na webu boschvbudejovicich.cz

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Robert Bosch, České Budějovice, výročí, oslava, kultura, program, slavnost, Anna K, Jan Smigmator, výroba, Rybičky 48

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Robert Bosch působí v Českých Budějovicích 30 let a zve na oslavu výročí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.