Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

To nejlepší maso na gril a čerstvé pečivo pořídíte v hypermarketu Globus

PR článek

Také se už těšíte, jak si se svou rodinou či přáteli pochutnáte na perfektně ogrilovaném mase s kusem voňavého pečiva? Než rozpálíte váš gril a vrhnete se do příprav grilovačky, určitě se předtím zastavte v hypermarketu Globus. Pořídíte tu to nejlepší maso na gril i spoustu druhů čerstvě upečeného pečiva. Navíc zde můžete vyhrát nový gril či výrobky z Řeznictví Globus.

Milujete steaky? Ať už dáváte přednost pořádně propečenému masu, nebo máte rádi steaky pěkně krvavé, vždy vybírejte opravdu kvalitní maso od ověřených chovatelů. Právě takové maso seženete v Řeznictví Globus, kde ho pro vás v zázemí každého hypermarketu místní řezníci bourají od brzkých ranních hodin, aby se k vám dostalo vždy čerstvé a v nejlepší kondici. Spolehnout se můžete i na jeho původ. Veškeré hovězí a vepřové v Řeznictví Globus odebírají z prověřených českých a moravských chovů.

Kromě pořádného steaku by na vaší grilovačce neměly chybět ani párky či klobásy. Stejně jako všechny masné výrobky z Poctivé výroby Globus je řezníci vyrábějí podle tradiční receptury a z vlastnoručně bouraného masa. Pokud hledáte pro své blízké něco netradičního, sáhnete po špekáčcích nebo Párty šunce Globus, ze které si po upečení mohou vaši hosté maso sami ukrajovat.

Máte rádi hamburgery? Tak to určitě vyzkoušejte ty z Řeznictví Globus. Pokud je spojíte s hamburgerovou bulkou z Pekařství Globus, o jedinečný chuťový zážitek máte vystaráno. Na vaší grilovačce by neměly chybět ani další druhy pečiva z Poctivé výroby Globus. K opečenému masu se skvěle hodí například chléb Horal, který pekaři z Pekařství Globus pečou od samého základu, tedy od zadělání těsta až po krásně upečený bochník.

Výborná volba pro vaše grilování je i Párty večka nebo Cibulová bageta, která patří mezi speciality Pekařství Globus. Stejně jako chleby či rohlíky, i tyto speciální druhy pečiva pro vás místní pekaři připravují denně čerstvé z kvalitních surovin a podle tradičních receptur.

Než bude maso perfektně ogrilováno, můžete své blízké zatím pohostit např. rychlými jednohubkami, které snadno připravíte z proslulých Globus rohlíků a pomazánek, jež pro vás vyrobili podle vlastní receptury kuchaři z Restaurace Globus a zakoupíte je v pultu s lahůdkami.

V Globusu najdete i další nezbytnosti pro vaše grilování, jako jsou marinády, nápoje nebo zelenina.

Vybrat si tu můžete také nový gril, grilovací náčiní, jednorázové nádobí či podpalovač. Zkrátka tu pořídíte vše pro perfektní grilovačku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, grilování, léto, maso, pečivo, gril, steak, chléb, rohlík, párek, zelenina, nápoj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

To nejlepší maso na gril a čerstvé pečivo pořídíte v hypermarketu Globus  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.