Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak předejít tomu, aby sluneční paprsky nezvýraznily vrásky v obličeji?

PR článek

Léto je neodvratně za dveřmi. Zjistili jste při zkoušení plavek, že vaše postava by potřebovala doladit? A jak předejít tomu, aby zejména obličej po opálení nepůsobil staře a seschle, ale naopak mladistvě a šťavnatě?

Paradoxně právě hluboké mimické vrásky v obličeji jsou nejsnáze odstranitelné. Na vyhlazení uvedených vrásek není potřeba podstupovat složitý operační výkon, ale lze je odstranit pouze injekční formou. Lékař aplikuje látku zvanou botox několika velmi jemnými vpichy těmi nejtenčími jehličkami do problémových partií. Botulotoxin přeruší nervosvalové napětí a pokožka se uvolní.

Kyselina hyaluronová je látka, která se přirozeně nachází v organismu. Její unikátní vlastností je schopnost vázat na sebe vodu, a to až tisícinásobek vlastní hmotnosti, což v důsledku udržuje hydrataci tkání. Výplňové materiály na bázi kyseliny hyaluronové (fillers) jsou přípravky určené k injekčnímu vyplňování vrásek a rýh, např. nosolabiálních vrásek vedoucích od koutků rtů k nosu, modelaci kontur obličeje, vyplnění jeho objemu, tvarování brady a rtů. Patří k jedněm z mála přípravků, které lze využít i k omlazení krku. Na něm se nachází velmi tenká kůže, což je značně limitující pro estetická ošetření. Revitalizovat pomocí injekčních výplní lze také dekolt nebo hřbety rukou.

Revitalizace neboli tzv. tekutý lifting spočívá v aplikaci kyseliny hyaluronové pomocí kanyly do problematických míst tak, aby je vyplnila (jakožto kožní implantát) a zároveň a "vytáhla". Procedura je díky tomu, že se aplikuje kanylou, takřka bezbolestná.

Otázkou je, jak zatočit na poslední chvíli s celulitidou? Odpovědí je LPG Endermologie. Přístroj LPG® je schopen odbourávat rezistentní tuk odolný vůči fyzickému cvičení a dietám. Je to jediná metoda, pomocí které je možné uvolnit i tuk usazený pod nejsvrchnější vrstvou pokožky, který nelze odstranit ani liposukcí. Pomocí mechanické stimulace kožní řasy odstraňuje tuk ve všech vrstvách kůže i podkoží. Metoda také přirozenou formou zvyšuje tvorbu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové, čímž dochází k vyhlazení celulitidy a zpevnění pokožky. Jedná se o sofistikovanou lymfodrenáž, které rozhodně nelze dosáhnout např. pomocí „nafukovacích nohavic“. Tajemství spočívá v tukových buňkách. Endermologie® Body aktivuje lipolýzu (štěpení a uvolňování tuků) v jádru adipocytu (tukové buňky). Odborné studie prokázaly viditelné výsledky již po 5 ošetřeních, vynikající po 10 procedurách trvajících vždy 35 min.

A za zmínku ještě stojí akční balíček na laserovou depilaci podpaží + třísel za 1 990,-. Trvalé odstranění tmavých neestetických chloupků zejména v těchto lokalitách je velmi praktické nejen na nastávající léto.

Institut lékařské kosmetiky, zdravotnické zařízení s 25-ti letou tradicí, které najdete na poliklinice Jih v Českých Budějovicích, tel. 607 038 63, 387730421, e-mail: ilk@ilk.cz, info@ilk.cz, www.ilk.cz.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Institut lékařské kosmetiky, pokožka, kyselina hyaluronová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak předejít tomu, aby sluneční paprsky nezvýraznily vrásky v obličeji?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.