Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Advokátní kancelář Arrows posiluje jihočeskou pobočku. Nabízí zajímavou práci v dynamickém prostředí

PR článek

Nové posily nabírá advokátní kancelář Arrows, která má od letošního roku pobočku v Českých Budějovicích. Tým nyní shání odborníky, kteří mají zkušenosti s občanským a rodinným právem. V kancelářích v moderní administrativní budově Piano v centru města najdou zajímavou práci v dynamickém prostředí a příležitost k dalšímu profesnímu růstu.

Jihočeská pobočka Arrows funguje v Českých Budějovicích několik měsíců a za cíl si klade nabízet klientům komplexní služby, ať už jde o právo, daně, pojištění, dotace či další témata související s podnikáním a veřejnou správou. 

„Aktuálně hledáme zkušenější advokáty či advokátky, zejména se specializací na občanské a rodinné právo. Obrací se na nás čím dál více klientů, kteří řeší běžné životní události typu prodej či nákup nemovitosti, rozvod, dopravní nehody a podobně, a tak bychom měli rádi odborníky na tyto oblasti nejen v rámci celorepublikové sítě, ale i přímo zde na budějovické pobočce,“ uvádí advokát Petr Valent, který pobočku Arrows v Českých Budějovicích zakládal.

I přes velký zájem ze strany koncipientů či studentů práva poptává jihočeská advokátní kancelář především seniorní uchazeče. Ti by měli mít v první řadě chuť učit se novým věcem. Pracovat budou v mladé a dynamické kanceláři, která má velké cíle. 

Každý právník by měl mít pocit, že může růst 

„Na způsobu, jakým budou naše cíle dosaženy, se podstatnou měrou podílejí všichni lidé, kteří kancelář tvoří. Pro nás je tedy nejdůležitější, aby tito lidé dokázali naslouchat druhým, měli chuť měnit zavedené pořádky, přistupovat kreativně k pracovním úkolům a v neposlední řadě se nebáli vyslovit a obhájit i názor svůj. Výborná znalost práva, popřípadě cizích jazyků je rovněž důležitá, ale tyto dovednosti se neustále vyvíjí a zpravidla dosahují svého vrcholu po několika dekádách jejich používání. Zatímco chuť učit se a naslouchat musí být hlavně na začátku, čím je člověk seniornější, tedy zkušenější, tím větší má právo na individuální přístup, neboť on zpravidla ví, jak danou věc, kterou třeba dlouhodobě řeší, nejlépe uchopit a zpracovat,“ pokračuje Petr Valent.

Arrows uchazečům nabízí nadstandardní mzdové ohodnocení a zázemí v jedné z největších kanceláří v Česka. Firma má navíc široký mezinárodní přesah, spolupracuje s kolegy v jiných zemích a pravidelně řeší zakázky ze zahraničí. 

„Díky skutečnosti, že Arrows roste především díky fúzím existujících kanceláří, je ale kladen velký důraz i na soběstačnost jednotlivých poboček i samotných advokátů, nejedná se tedy o žádný klasický korporát, kde o každé záležitosti rozhoduje několik lidí ve vzájemně nadřízeném a podřízeném postavení. Každý právník by proto měl mít pocit, že díky velké firmě, které je součástí, může vysoko růst, aniž by ho zároveň tato velikost svazovala co například do způsobu výkonu jeho práce,“ popisuje Petr Valent. 

Firma má profesionální vedení. To má za cíl především umožnit právníkům věnovat se právu a ne administrativním, marketingovým a dalším činnostem, k jejichž výkonu se zase lépe hodí jiní odborníci.

Jihočeská pobočka by měla mít v blízké budoucnosti 15 až 20 právníků. Letos je cílem posílit existující 4 členný tým ještě alespoň o dva seniorní advokáty či advokátky a alespoň jednoho koncipienta či koncipientku. Uchazeči se mohou obrátit přímo na Petra Valenta a informace najdou rovněž na webu Arrows.

„Arrows si zakládá na dvou rysech. Prvním z nich je komplexní poskytování poradenských služeb pod jednou střechou, a to nejen v oblasti práva, ale i daní, pojištění, dotací a dalších témat, které souvisí s podnikáním a veřejnou správou. Druhým z nich je mezinárodní přesah, tedy zastoupení klienta v mezinárodních sporech a transakcích, popřípadě zprostředkování právní pomoci klientovi v zahraničí. I pobočka v Českých Budějovicích by měla být schopna klientovi výše uvedené nabídnout, ať již prostřednictvím advokátů, daňových poradců či jiných konzultantů se sídlem přímo v Českých Budějovicích či za pomocí specialisty z jiné pobočky či partnerské kanceláře v zahraničí,“ shrnuje Petr Valent.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Arrows, advokátní kancelář, jižní čechy, České Budějovice, právo, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Advokátní kancelář Arrows posiluje jihočeskou pobočku. Nabízí zajímavou práci v dynamickém prostředí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.