Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Hlubokou dorazili zpěvačka Shakira a Gérard Piqué. Přijeli podpořit syna na baseballový turnaj

Velké překvapení čekalo na diváky největšího evropského turnaje desetiletých baseballistů SuperCup, který se konal od pátku do neděle v Hluboké nad Vltavou. S týmem Catalonia dorazila také zpěvačka Shakira a obránce fotbalové Barcelony, Gérard Piqué. Pár, který oznámil, že se rozchází, přijel podpořit svého syna Milana.

TJ Sokol Hluboká společně s Institutem pro rozvoj baseballu a Českou baseballovou asociací pořádali od pátku do neděle 11. ročník mezinárodního SuperCupu, turnaje pro desetileté a mladší hráče. Zápasy se hrály ve sportovně relaxačním areálu na Hluboké na čtyřech žákovských hřištích – centrálním červeném, modrém, zeleném a žlutém.

Na turnaj dorazilo několik zahraničních týmu z Litvy, Slovenska, Maďarska, z Rakouska, z Velké Británie a ze španělské Catalonie. Právě kvůli španělskému týmu dorazila na jih Čech také slavná kolumbijská zpěvačka Shakira a obránce fotbalové Barcelony Gérard Piqué. Pár přijel podpořit svého syna Milana.

„Myslím, že pro podporu mládežnického baseballu nemohli udělat víc. Oba byli velmi milí, skromní, a my jsme jako organizátoři samozřejmě respektovali jejich pochopitelný požadavek na soukromí bez médií a publicity. Chtěli, aby největšími hvězdami turnaje byly děti, malí baseballisté, ne jejich rodiče. Na Hluboké se jim moc líbilo, jsme rádi, že nám pochválili náš sportovně relaxační areál a celý turnaj, kterému v závěru trochu nepřálo počasí. Hlavní ale je, že se líbil těm čtyřem stovkách malých baseballistek a baseballistů, kteří k nám na Hlubokou přijeli,“ řekl ředitel turnaje a starosta pořádající TJ Sokol Hluboká David Šťastný.

Výběr Katalánska, který hrál pod hlavičkou Catalonia, měl asi vůbec nejemotivnější fanoušky a jeden z největších a nejhlučnějších fanklubů, vyhrál základní skupinu B a byl jediný, kdo v ní porazil malé baseballisty domácího Sokola Hluboká nad Vltavou.

Rozchod slavného páru

Během soboty se v médiích objevily zprávy o rozchodu slavného páru. S odvoláním na prohlášení Shakiry o tom informovala agentura AFP. Pětačtyřicetiletá zpěvačka, kterou proslavily hity jako Whenever, Wherever nebo Hips Don´t Lie, byla ve vztahu s o deset let mladším fotbalistou 12 let, mají spolu dva syny.

„S politováním musíme potvrdit, že se rozcházíme. Pro blaho našich dětí, které je pro nás nejvyšší prioritou, žádáme o respektování našeho soukromí," uvedl pár v prohlášení, které zveřejnili zpěvaččini právníci.

Slavný pár se spolu seznámil kolem roku 2010, když zpěvačka natáčela videoklip s fotbalovou hymnou Waka Waka pro tehdejší fotbalový šampionát v Jihoafrické republice. Nikdy se nevzali. V lednu 2013 se páru narodil syn Milan, druhý syn Sasha přišl na svět o dva roky později.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Davida Šťastného | Zdroj ČTK

Štítky baseball, Hluboká, Hluboká nad Vltavou, Shakira, Gérard Piqué, fotbal, FC Barcelona, Česká obec sokolská, Česká baseballová asociace, Litva, Rakousko, Velká Británie, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Hlubokou dorazili zpěvačka Shakira a Gérard Piqué. Přijeli podpořit syna na baseballový turnaj  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.