Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Stromovku čeká úklid. Pusťte se do něj společně s Barbie týmem

PR článek

Budoucnost růžové je v zelené. To je heslo úklidové akce, která se koná v druhé polovině června v budějcké Stromovce. Oblíbený městský park si vezme do parády Barbie tým, který hledá pomocníky. Ti, kteří se do úklidu aktivně zapojí, dostanou dárky od Mattela. Organizátoři navíc připravili herní zónu pro děti a také drobné občerstvení.

Úklidové akce ve městech nejsou žádnou novinkou. I přesto se ale vždy najde místo, které zásah dobrovolníků potřebuje. Jedním takovým je například budějcký lesopark Stromovka, který se vezme do parády Barbie tým. A proč zrovna Barbie? „Nejnovější kolekce panenek Barbie Loves the Ocean (Barbie Miluje Oceán) obsahuje tři panenky, jejichž těla i doplňky jsou vyrobeny z 90 procent z recyklovaných plastových dílů vázaných na oceán. To znamená, že plast použitý při výrobě této řady panenek pochází z oblasti do 50 kilometrů od vodních toků, kde neexistuje běžný systém sběru odpadu. Hrozí tak, že skončí rovnou v oceánu," vysvětlují organizátoři akce z Obchodního centra Čtyři Dvory.

Akce se koná v sobotu 18. června od 10 do 15 hodiny. „Start bude na parkovišti u skateparku – Stromovka. Odtud budeme pokračovat směrem do parku,“ popisují organizátoři akce. Aby na úklid nebyli sami, hledají dobrovolníky, kteří budou chtít přiložit ruku k dílu.

A pomoc nechtějí zadarmo. Každý, kdo se do úklidu aktivně zapojí, dostane krásný dárek od Mattela. „Čím více uklidíte, tím větší odměnu dostanete,“ lákají organizátoři. Každý pomocník se navíc může zapojit do soutěže o Barbie dům. Veškeré pomůcky k úklidu, pytle a rukavice, dostanou dobrovolníci na místě.

Mrkněte na další akce, které se v Obchodním centru Čtyři Dvory konají. Zajít můžete třeba 30. června na akci s Mimoni.

Kromě práce bude ale také zábava. Připravena bude herní zóna s hračkami Mattel a Barbie, a pokud vám u úklidu vyhládne, můžete se těšit i na drobné občerstvení. „Tak neváhejte, vezměte celou rodinu a přiložte ruku na pomoc pro dobrou věc,“ uzavírají organizátoři.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto OC Čtyři Dvory

Štítky úklid, Stromovka, Barbie, Barbie tým, České Budějovice, Čtyři Dvory, Mattel, panenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stromovku čeká úklid. Pusťte se do něj společně s Barbie týmem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.