Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Už v sobotu se koná tradiční akce Beach pro Bazalku

PR článek

V sobotu 11. června se v areálu Beach Service arény na sídlišti Vltava uskuteční již 11. ročník benefičního turnaje v plážovém volejbale smíšených trojic pro Centrum BAZALKA. Organizátoři čekají účast třiceti týmů.

Benefiční beach volejbalový turnaj má již mnohaletou tradici, kterou založila známá českobudějovická zpěvačka a patronka Centra BAZALKA Martina Pártlová spolu s Jardou Hrubým.

Po celý den bude pro hráče zajištěno občerstvení. Startovné ve výši 1500 korun za tým bude v plné výši použito na pokrytí nákladů poskytování fyzioterapie klientům Centra BAZALKA. Hráči jsou zejména z řad budějovických podnikatelů, ze zaměstnanců českobudějovických firem, z aktivních hráčů volejbalu i z řad nadšených amatérů. Svůj tým postaví i letos hráči HC Motor, kterým přijde fandit další patron Centra BAZALKA, hokejová legenda Aleš Kotalík. „Když jsem skončil v NHL a vrátil se do Čech, bylo pro mě samozřejmostí pokračovat v aktivní účasti na charitativních projektech. S Centrem BAZALKA spolupracuji již 10 let, jsem rád, že můžu přispět k jeho podpoře,“ uvedl k akci.

„I v dnešní nelehké době nás naši partneři z řad sociálně zodpovědných firem v Českých Budějovicích podrželi, aby přispěli na zajištění zázemí pro hráče a vůbec pro celou akci,“ říká jedna ze zakladatelek Centra BAZALKA Martina Koudelková. „Velice si vážíme toho, že se náš stacionář těší podpoře veřejnosti a lidem není péče o postižené děti lhostejná,“ dodává.

„Dává nám velký smysl spojit charitativní akci se sportovní událostí – sportovci obecně velice dobře chápou význam rehabilitace a myslíme, že je zahřeje právě i ten pocit, že přispívají na fyzioterapii našich klientů,“ dodává Martina Koudelková. „Budeme se těšit na sobotní výkony a hlavně na prima atmosféru," uzavírá Koudelková.

Ohodnoť článek

Štítky Bazalka, Centrum Bazalka, beach, Beach pro Bazalku, podpora, sport, Vltava, Martina Pártlová, National Hockey League, Aleš Kotalík, Česko, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už v sobotu se koná tradiční akce Beach pro Bazalku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.