Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte si zacvičit jógu na střechu Igy a podpořte tím Domácí hospic Ledax

PR článek

Sportujte podle svého. Tak zní heslo charitativně-sportovní výzvy, která se koná už na začátku příštího týdne na střeše obchodního centra IGY. Hodinu jógy povede česká olympionička a učitelka jógy Dominika Červenková. Výtěžek z akce jde na podporu Domácího hospice Ledax.

Akce Sportujte podle svého se koná na střešním parkovišti nové budovy u IGY centra už v úterý 14. června od 18 hodin. Pod vedením olympioničky a učitelky jógy Dominiky Červenkové si lidé užijí hodinu jógy a zároveň podpoří dobrou věc. Cvičení je vhodné jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé.

„Cvičit a relaxovat budeme na střešním parkovišti u IGYwings. V případě nepříznivého počasí se přesuneme do pátého parkoviště starší budovy IGY. Vlastní podložky si, prosím, vezměte s sebou. Na místě jich bude k zapůjčení jen pár,“ vysvětluje marketingová manažerka IGY Šárka Gramanová.

Startovné stojí 150 korun. Přihlásit se do výzvy se mohou lidé přes odkaz darujme.cz. Zaregistrovaným dorazí na email originální certifikát, jehož autorem je českobudějovický umělec a grafik Dan Kyncl. „Certifikát si lidé vytisknou, a když se s ním vyfotí během sportovní nebo pohybové aktivity, fotku nahrají mezi 13. a 19. červnem na Facebooku nebo Instagramu s hashtagem #sportujtepodlesveho a označí Hospic Ledax, mohou vyhrát ceny ze sortimentu Ledax ART a od partnerů,“ doplňuje Gramanová.

Výtěžek z celé akce poputuje do veřejné sbírky na podporu činnosti Domácího hospice Ledax. Další informace k výzvě najdete na webu Sportuj podle svého.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky IGY, Igy Centrum, Domácí hospic Ledax, jóga, Dominika Červenková, střecha, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte si zacvičit jógu na střechu Igy a podpořte tím Domácí hospic Ledax  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.