Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Kaplici se staví nové rodinné domy, které rozhodně mají co nabídnout

PR článek

Aktuálně doba příliš nepřeje lidem, kteří shánějí rodinný dům ke koupi. Nedaleko Českého Krumlova se však nyní probouzí k životu projekt, který mnoha lidem může pomoci skloubit příjemné s užitečným, a najít skvělý poměr kvality a ceny.

Domov zalitý sluncem

Tak schválně – co byste si pomysleli o místě zvaném Slunečný vrch? U většiny lidí toto sousloví evokuje nějaký pohádkový prostor a název už sám o sobě napovídá, že se musí jednat o poklidné prostředí, plné slunce, pohody a odpočinku. Prostě kousek ráje, kde by chtěl žít každý. Naštěstí pro ty, kteří v dnešní době aktuálně hledají místo k prožití života, jde o nově vybudovaný developerský projekt firmy Buca Group, která si na jeho realizaci dala opravdu do puntíku záležet. Jedná se o řadové domy v klidné části města Kaplice, blízko k přírodě i veškerému pohodlí civilizovaného života.

To rodina dělá dům domovem

Svůj vysněný domov se zahradou si pak můžete vybrat dle svých preferencí, a s přehledem si do něj nastěhovat třeba i milovanou babičku. K mání jsou totiž dvě varianty domů, a to 5+kk s terasou a parkovacím stáním, nebo dvougenerační dům se dvěmi bytovými jednotkami o dispozici 2+kk, v prvním i druhém patře. Při stavbě domu bylo pečlivě dohlíženo na výběr a použití kvalitních materiálů. Při předání domu jsou součástí samozřejmě podlahové krytiny, vybavení koupelen, obložky a dveře, přičemž konečnou podobu si každý nový majitel může určit sám, dle vlastních preferencí a vkusu.

Místo, které vyzývá k životu naplno

Město Kaplice, ležící na levém břehu řeky Malše, nabízí rozsáhlou škálu možností pro sportovce, milovníky přírody, ale i vyžití pro rodiny s dětmi. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost od mateřských až po střední školy. Po práci si zde můžete jít zahrát tenis, nacvičit hasičský zásah nebo se jít zchladit na koupaliště. Hravě se dopravíte do okolních měst, jako je Český Krumlov či České Budějovice a německy mluvící občané ocení skvělou dostupnost do rakouského Gmündu. Rodinné výlety budou hračka díky síti cyklostezek a červené turistické trase. Vyrazit můžete třeba do Novohradských hor nebo do Přírodní rezervace Vysoký kámen.

Veškeré informace, včetně interaktivního výběru domu a 3D virtuálních prohlídek, naleznete na www.slunecnyvrch.cz.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky reality, bydlení, PR článek, nemovitosti, prodej, Kaplice, Český Krumlov, dům, domov, rodinný dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Kaplici se staví nové rodinné domy, které rozhodně mají co nabídnout  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.