Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus má vše pro velký návrat do školy

PR článek

Víte, že školní pomůcky mají přímý vliv na to, jak se dítě při výuce cítí? Kvalitní školní výbava může děti motivovat k učení i rozvíjet jejich schopnosti. V Globusu zákazníci pořídí všechny školní potřeby na jednom místě, a to i tematicky zaměřené či v EKO provedení. A až do konce srpna zde hrajeme o výbavu pro školáka!

Prázdniny utekly jako voda a nový školní rok se rychle blíží. Sešity, psací potřeby, úkolníček, kreslicí kartony nebo barevné papíry... Do nového školního roku děti potřebují spoustu nových pomůcek. Globus i letos nabízí veškerý sortiment na jenom místě, od aktovky až po zdravou obuv. Skupiny výrobků jsou navíc přehledně rozděleny, aby zákazníci našli okamžitě to, co potřebují a co dostali v seznamech od škol. Inspiraci na školní pomůcky za akční ceny najdete ve školním katalogu.

Na první nákup se vyplatí vyrazit už o prázdninách

Známe to všichni. Na začátku září jsou papírnictví plná k prasknutí. Všude fronty rodičů s dětmi, kteří kupují cokoliv, co se jim dostane pod ruce. Nákup školních pomůcek takhle vypadat ale nemusí. Část školních potřeb je nejlepší nakoupit už během prázdnin, kdy bývá v obchodech klidnější atmosféra. Je to nejlepší doba například pro výběr vhodné aktovky nebo batohu, penálu, některých psacích potřeb, přezůvek, obuvi na tělocvik, svačinového boxu a lahve na pití s bezpečnostním uzávěrem.

S čím je lepší počkat na začátek školního roku

Září je ideální na pořizování sešitů. Spousta učitelů totiž vyžaduje pro svůj předmět konkrétní typ sešitu. Odložte také nákup obalů na pracovní sešity a učebnice, jestliže je vaše děti dostávají až v září. Pokud máte doma malého školáka, počkejte na učitele i u výběru per a výtvarných potřeb. Září je také měsícem, kdy rodiče zapisují své děti do různých zájmových kroužků. I zde je potřeba počítat s nákupem potřebného vybavení.

Na co myslet při nákupu školních pomůcek

Kvalitní aktovku nebo batoh potřebují žáci základní školy i středoškoláci. Při výběru je dobré se zaměřit na ergonomii zadní části, hmotnost a velikost batohu i vnitřní uspořádání. Myslete také na reflexní prvky. Pokud nejsou součástí aktovky nebo batohu, lze využít reflexní doplňky, jako např. přívěsky či odznaky a ty na batoh připevnit.

Nakupujte pomůcky společně s dětmi. Když si dítě vybere pomůcky, které se mu budou líbit, do školy se začne mnohem víc těšit. Pro prvňáčky a mladší školáky je důležité, jaký obrázek budou mít na svých pomůckách. Hlavně pro menší děti je pak praktičtější vybrat kolekci školních potřeb s jedním motivem a vytvořit tak ucelený set, ve kterém budou mít například desky, box na sešity, zástěrku, penál, kufřík, peněženku, sáček na tělocvik a kapsář se stejným obrázkem. Ne kvůli tomu, aby jim vše ladilo, ale hlavně proto, aby si svou výbavičku do školy snadno zapamatovali.

Při nákupu ekologických pomůcek zase přispíváte k ochraně životního prostředí a učíte své děti uvažovat udržitelně. Dnes je již možné vybírat výrobky z biologicky rozložitelných či snadno recyklovatelných materiálů a obnovitelných surovin. Víte, že už 42 sešitů vyrobených ze 100 % recyklovaného papíru ušetří jeden strom? Šikovné a zdravotně nezávadné jsou také ekologické svačinové boxy a lahve na pití. Všechny tyto školní potřeby snadno pořídíte v Globusu.

Hrajte s Globusem o výbavu pro školáka!

Ušetřete s Globusem za výbavu pro vašeho školáka. Zapojte se do hry o dárkové karty, za které můžete nakoupit vše, co je do školy potřeba! Více informací a podrobná pravidla hry najdete ZDE.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, škola, návrat do školy, školní pomůcky, poznámkový blok, batoh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus má vše pro velký návrat do školy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.