Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hot Wheels tour dorazí i do Budějovic. Stovky angličáků se představí na největším fanouškovském srazu

PR článek

Druhá zářijová neděle se v Budějovicích poveze v rytmu Hot Wheels autíček. Nejen pro fanoušky a sběratele těchto modelů bude v Obchodním centru Čtyři Dvory připraven celodenní program. Budou si moci vyzkoušet například výměnu pneumatik v pitstop trenažeru.

Kdo z nás alespoň jednou v životě nedržel v ruce Hot Wheels autíčko? A kdo z nás si alespoň jednou v životě nepřál těchto autíček vidět stovky na jednom místě? Tohle přání se rozhodli splnit pořadatelé To Dáš Tour všem nadšencům v Česku a na Slovensku. A jednou ze zastávek této téměř dvouměsíční šňůry jsou i České Budějovice, kde Hot Wheels jízda odstartuje v neděli 11. září v 10 hodin dopoledne v Obchodním centru Čtyři Dvory.

Kromě herní zóny, ve které budou čekat stovky angličáků, můžete zkouknout také exhibici špiček České republiky, které vám předvedou, jak může jízda na uměle vytvořeném okruhu vypadat. A nemusí to zůstat jen u sledování. Na okruhu si jízdu na kole i koloběžce budete moct vyzkoušet i vy sami.

Největším lákadlem je pak bezesporu trenažér pitstop, ve kterém reální závodníci doplňují palivo, vymění pneumatiky a případně opraví a seřídí vůz. Bleskově vyměnit pneumatiky a poslat vůz zpátky do závodu si bude možné vyzkoušet i v neděli v Budějovicích. Kromě toho bude po celou dobu otevřena také zóna Ukaž a vyměň, kam se můžete přijít nejen inspirovat sbírkami ostatních, ale také obměnit svůj stávající vozový park. A kdo už má stáj připravenou, jistě ocení stánek s originálním merchem, který nabídne speciální památeční Hot Wheels předměty. Zájemci mohou navíc soutěžit o obří autodráhu Hot Wheels.

A když už budete ze všech doprovodných aktivit unavení, i na vás zde bude do 17 hodin čekat pitstop v podobě Relax zóny, kde dobijete baterky. K mání bude také fotokoutek. Tam vaši neděli ve znamení Hot Wheels zvěční profesionální fotografové.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Flickr

Štítky Hot Wheels, OC Čtyři Dvory, zábava, České Budějovice, pneumatika, Čtyři Dvory, Česko, Slovensko, obchodní centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hot Wheels tour dorazí i do Budějovic. Stovky angličáků se představí na největším fanouškovském srazu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.