Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bratři Luňáčkové navazují na rodinnou tradici

PR článek

Rodinná stavební firma bratrů Luňáčkových není na trhu žádným nováčkem. Ve stavitelství rodina Luňáčkových působí již od roku 1990, kdy firmu založil otec Petr Luňáček. Na tradici svého otce navazují tři bratři Petr, Michal a Tomáš, kteří se věnují projekční činnosti, staví nové domy, provádí rekonstrukce a jejich srdcová záležitost a příležitost, kterou si nenechají ujít jsou opravy historických památek.

Jejich rukama již prošly takové historické skvosty, jako je například Státní zámek Hluboká nad Vltavou, areál zámků v Třeboni, Dačicích či Státní zámek Kratochvíle. Za zmínku rovněž stojí rekonstrukce historické budovy Gymnázia J.V. Jirsíka v centru Českých Budějovic, kde v loňském roce proběhla velká rekonstrukce za přispění Evropského fondu pro regionální rozvoj a vybudovalo se zde nové vzdělávací centrum. V současné době se může firma pochlubit spoluprací na projektu instalace tepelného čerpadla na zámku Červená Lhota.

Především na jihu Čech je jméno Luňáček dobře známé. „Náš otec po revoluci založil firmu, která byla svého času zaměřena spíše na vytápění, vzduchotechniku, následně pak na využití netradičních zdrojů vytápění, především solární energie a tepelná čerpadla. Postupem času ale začala převažovat stavební činnost a portfolium se pak postupně rozšířilo i na projekční činnost,“ vysvětluje Tomáš Luňáček, který se dvěma bratry na práci otce navázal.

Dnes se firma zabývá především stavební činností a jejich doménou je zajistit klientovy kompletní služby od projektu až po realizaci. Zaměřují se hlavně na výstavbu nízkoenergetických a pasivních domů.

„Otec nás vždy vedl k tomu, abychom si vážili práce a dbal na to, aby nám zajistil dobré vzdělání. Výhodou pro náš další profesní život bylo, že jsme si všichni tři udělali školu v oboru a když otec ukončil svoji profesní kariéru, mohli jsme firmu plynule převzít a pokračovat tak v jeho práci. Díky bratrovi Petrovi jsme pak nabídku našich služeb mohli rozšířit i o projekční činnost,“ shrnuje další bratr Michal Luňáček.

Bratři jsou pyšní hlavně na to, že se jim podařilo udržet rodinnou tradici a že se mohou ve svém životě věnovat práci, která je naplňuje, má smysl a přináší lidem radost. „Držíme spolu a skvěle spolu vycházíme. Jsem moc rád za to, jak nám to funguje a že je za námi naše práce vidět. Doufám, že se jednou také my dočkáme toho, že budeme moct své zkušenosti a chuť do práce předat svým dětem a ti budou dále pokračovat v rodinné tradici. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a nezáleží na tom, zda za námi zákazník přichází s požadavkem na stavbu nového rodinného domu na klíč, či s drobnou opravou, se kterou si neví rady. Základem je pro nás vstřícný a upřímný přístup a vždy se snažíme, aby byl klient s naší prací spokojený,“ dodává Michal Luňáček.

Firma letos oslavila 33 let od zahájení své činnosti. Lidé se na českobudějovickou společnost mohou obrátit, pokud poptávají projekční činnost, přípravu staveb, jejich realizaci, či nejrůznější řemeslné práce. Podrobnosti o firmě Stavitelství Luňáček s.r.o. naleznete na webových stránkách.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky České Budějovice, luňáček, stavitelství, dům, památka, rekonstrukce, stavebnictví, tradice, Třeboň, Dačice, Zámek Hluboká, Česko, Kratochvíle, Evropský fond pro regionální rozvoj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bratři Luňáčkové navazují na rodinnou tradici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.