Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovický prodejce vozů Milan Král a.s. slaví 30 let

PR článek

Českobudějovická firma Milan Král a.s. prodávající vozy Mercedes-Benz letos slaví třicetileté výročí. S mottem „Vaše spokojenost udává náš směr. Už 30 let“ představuje svým zákazníkům příběh místního podnikatele, chystá pro ně zajímavé aktivity a také podpoří hokejový klub HC Motor České Budějovice.

Milan Král začal podnikat v roce 1992, kdy se v rámci své firmy Milan Král a.s. zabýval distribucí solárií Ergoline. O rok později však získal licenci na prodej vozů Mercedes-Benz a stal se výhradním zástupcem pro jižní Čechy. „Vždy jsem se chtěl věnovat něčemu, co by souviselo s auty. Po Mercedesu jsem toužil, ale netroufl jsem si na něj ani pomyslet,“ vzpomíná na své začátky. Společně s pozdější manželkou Ivetou vybudovali úspěšnou rodinnou firmu. Celý svůj příběh postupně zveřejňují na webu vytvořeném právě u této příležitosti. 

Zákazníci i fanoušci hokeje se mohou těšit na soutěže a zábavné akce

V roce, který se nese v duchu oslav, se Královi rozhodli poděkovat svým partnerům a zákazníkům, ale také všem více než 180 zaměstnancům. Setkají se s nimi během večera plného zábavy, dobrého jídla i překvapení a společně se poohlédnou za předcházejícími 30 lety společné cesty.

Kromě aut zasvětil českobudějovický podnikatel svůj život ale také hokeji a později golfu. Kdysi sám hrával za místní hokejový klub, který nyní už dlouhá léta podporuje. V letošním roce firma Milan Král a.s. podporu ještě navýšila: „Vážím si toho, jaké má klub vedení. Jak se chovají k hráčům, fanouškům i sponzorům. Oceňuji jejich otevřenost a skvělou komunikaci a moc tomu celému fandím,“ přiznává Milan Král.

Během hokejových zápasů se tak fanoušci mohou těšit na zajímavé soutěže a aktivity, které firma společně s hokejovým klubem pro letošní sezónu připravuje. Kromě toho letos podpoří také mladé hokejisty juniorských týmů, protože jak sama Iveta Králová říká, věří, že mladí sportovci jsou pro Budějce zárukou kvalitního hokeje do budoucna.

I nadále chtějí být pro své zaměstnance i zákazníky spolehlivým partnerem

Při příležitosti letošního výročí se manželé Královi neohlížejí pouze za uplynulými 30 lety, ale hledí také do dalších let celé skupiny MILAN KRÁL GROUP, kam kromě Milan Král a.s. patří ještě ACR auto s vozy BMW, MNC auto s vozy Ford a Opel, certifikovaná karosárna a lakovna MNC KAR-LAK či MNC Solária.

Iveta Králová dodává, že s nimi naštěstí pracuje spousta lidí, kteří jsou ochotní pracovat na změnách, jež je všechny čekají. „Rozhodně chceme i do budoucna fungovat tak dobře, abychom byli pevným bodem pro naše zaměstnance i zákazníky. Jejich loajalita a nasazení nás dostaly tam, kde jsme dnes.“

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Milan Král, prodejce vozů, soutěž, Mercedes-Benz, klub ledního hokeje, Madeta Motor České Budějovice, hokej, BMW, Ford Motor Company, Opel, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovický prodejce vozů Milan Král a.s. slaví 30 let  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.