Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Víkend přinese další ochlazení, teplota klesne přes den až na devět stupňů

Víkend přinese další ochlazení a deštivé počasí. Teploty mohou v Česku klesnout přes den až na devět stupňů. Většinou bude oblačno a objeví se přeháňky. Na horách může padat i déšť se sněhem. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Nejvyšší denní teploty se budou v sobotu a v neděli pohybovat kolem 10 až 14 stupňů Celsia, na horách mohou klesnout až na osm stupňů. 

Obloha bude o víkendu zřejmě většinou zatažená. Na sobotu i neděli předpovídají meteorologové oblačno až zataženo. Jen v sobotu by mohlo být místy přechodně polojasno. V sobotu se začnou postupně objevovat přeháňky a v neděli už budou na většině území Česka přeháňky nebo občasný déšť. Na hřebenech hor se v neděli objeví i smíšené srážky.

Na začátku příštího týdne se po chladnějším víkendu zase mírně oteplí. Teploty se budou v celém Česku pohybovat v pondělí kolem deseti až 14 stupňů a od úterý stoupnou na 11 až 16 stupňů. Nadále však bude zataženo s přeháňkami.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky víkend, předpověď, ČHMÚ, Český hydrometeorologický ústav, počasí, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend přinese další ochlazení, teplota klesne přes den až na devět stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.