Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Že to nemá smysl? Pět důvodů, proč je zapůjčení vozu výhodnější než jeho koupě

PR článek

Chodíte kolem svého auta a přemýšlíte, jak do něj narvete všechny tašky, lyže a členy rodiny až vyrazíte na hory? Přestaňte se svým vozem hrát tetris a jednoduše si auto na dovolenou půjčte. I v Budějcích to jde snadno. Lídr na českém trhu, společnost Car4way, zde otevřela novou pobočku autopůjčovny. A proč je zapůjčení vozidla výhodnější než jeho koupě?

Pavel Louda, majitel společnosti Car4way, popisuje základní důvody, proč je zapůjčení vozu výhodnější než jeho koupě:

  • Měníte vůz podle příležitosti

Už nemusíte hledat univerzální vůz, když existuje univerzální služba, která vám zajistí chytrou cestu k cíli. Jedete do zahraničí na dovolenou? Půjčte si prostorný vůz, do kterého se vejdete a kterému můžete věřit. Na popojíždění do města zvolte pro snadné parkování malé auto. Na obchodní jednání bude ideální reprezentativní, na stěhování pak dodávka. A velkou parádu uděláte prémiovým vozem i na svatbě.

  • Ušetříte peníze

Váš vůz vám vyhovuje, ale potřebovali byste ho využít i na nějakou cestu na kterou se nehodí? Proč kupovat za velké peníze auto nové, když sporadické cesty lze pokrýt půjčením ideálního vozidla. Ceny už zdaleka nejsou vysoké. Car4way v rámci otevření nové pobočky v Budějcích nabízí Hyundai i30 combi s 20% slevou za pouhých 387 Kč/den.

  • Neřešíte administrativu ani servis

Dnešní doba klade na člověka velké nároky, všechno je rychlé a prosycené informacemi. Proč hlavě neulevit, když to jde. S autem z půjčovny nemusíte řešit servisní prohlídky, povinné ručení, havarijní pojištění nebo jiné otravné papírování. V případě pojistné události nebo pokuty za vás všechno autopůjčovna vyřídí. K dispozici je vám i asistenční služba v ČR i Evropě, a to kdykoliv ve formátu 24/7.

  • Vyzvednete a vrátíte kdy chcete. Klidně i za rok

Potřebujete auto už druhý den? Není problém! Auto může být přistaveno do 24 hodin. Za to na nové můžete někdy čekat klidně i rok. A když už půjčené auto nepotřebujete, tak prostě zavoláte a vrátíte ho dřív. Platíte jen za dobu, kdy jste auto skutečně využili. A na jak dlouho? To je taky na vás. Půjčit si auto jde od jednoho dne až na celý rok.

  • Pouze nová auta v super stavu

Řídit nové a spolehlivé auto už nemusí být jen snem při sázení sportky. V naší autopůjčovně jsou k dispozici vozy maximálně do 12 měsíců stáří, jsou tedy v perfektním technickém stavu. A i kdyby se cokoliv stalo, v případě havárie nebo závady dostanete náhradní auto na 10 dní zdarma.

Nová pobočka společnosti Car4way je součástí autosalonu Hyundai centrum v Českých Budějovicích na adrese U Staré trati 1733/5. Kontakt: Pujcovna.cb@car4way.cz, Tel.: 601 311 011.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky auto, vůz, automobil, půjčka, České Budějovice, Hyundai, Evropa, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Že to nemá smysl? Pět důvodů, proč je zapůjčení vozu výhodnější než jeho koupě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.