Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěž podnikatelských nápadů Jihoczech 2022 je v plném proudu

PR článek

Od konce září vybírají účastníci letošního ročníku soutěže z akcí, které jsou nabité užitečnými informacemi do začátku podnikání a díky kterým se mohou potkat se zajímavými osobnostmi z podnikatelského světa.

Hned v úvodu se noví soutěžící a tým organizátorů setkali v Jihočeském vědeckotechnickém parku na akci Jihoczech Startup Camp, kterou je provedli zkušení startupoví mentoři Petr Sobotka a Jiří Vácha ze společnosti HEADIM. Společně se podívali na přihlášené nápady ze všech úhlů pohledu a nastavili je do optimální podoby, kterou budou soutěžící dále rozvíjet. Pracovní náladu celé akce je možné nasát z fotogalerie.

Chceš podpořit nápad s praktickým, stylovým, ale hlavně dobrým a zaručeně zdravým jídlem už dnes? KLIKNI SEM a HACKNI SVŮJ DEN tím, co ti zároveň chutná i prospívá.

V sérii workshopů prošli spolu s odbornými lektory témata užitečná pro začátek podnikání. Podívali se na zjednodušený business plán, právní, účetní a daňové aspekty podnikání, firemní IT, rozpočet a financování, marketing a prezentaci nápadu. Největší kus práce teď čeká samotné soutěžící, protože mají všechny teoretické informace k tomu, aby mohli svůj podnikatelský nápad přetvořit v podnikatelský plán. Ten bude v samotném závěru soutěže představen odborné porotě, publiku, potenciálním partnerům a investorům.

Slavnostní finále soutěže se uskuteční 23. listopadu 2022 v prostorách Jihočeského vědeckotechnického parku. Prezentovány budou podnikatelské nápady z různých odvětví, ať už se jedná o nápady zaměřené na potraviny, zdravou výživu, výrobky ze dřeva, nápady týkající se obnovitelných zdrojů energie, nových technologií, zdravotnictví, ale i nápady z oblasti cirkulární ekonomiky nebo volnočasových aktivit.

Zajímá vás jihočeské podnikání? Máte zájem navázat spolupráci, případně nabídnout svoji pomoc? Jste srdečně zváni!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jihoczech 2022, podnikatelské nápady, soutěž, podnikání, Petr Sobotka, Jihočeský vědeckotechnický park

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž podnikatelských nápadů Jihoczech 2022 je v plném proudu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.