Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový INTERSPORT v Českých Budějovicích vás vezme do Rakouska

PR článek

Rádi sportujete a chcete pro sebe to nejlepší? Ať už se věnujete zimním sportům, outdooru, běhání nebo preferujete týmové sporty, v prodejnách INTERSPORT najdete veškeré vybavení i oblečení. Spolehnout se navíc můžete na široký výběr značek, kvalitní sortiment od materiálů až po provedení a také na profesionální servis a poradenství. Vaše oko jistě potěší i moderní design a díky rakouskému konceptu prodejen se můžete těšit na neopakovatelný nákupní zážitek.

Ráj pro sportovce v Českých Budějovicích

INTERSPORT v letošním roce otevře hned 9 nových prodejen, z nichž jednu najdete i v Českých Budějovicích v obchodním centru Mercury, které se nachází v těsné blízkosti vlakového i autobusového nádraží. Najdete v ní širokou nabídku sportovního vybavení a oblečení předních světových i exkluzivních značek. Vzhledem k nadcházející zimní sezóně je prodejna postupně zásobována zimním vybavením. Samozřejmě zde nechybí velký výběr zboží z oblasti outdooru, běhu, fitness ale třeba i týmových sportů. Prodejna stejně jako ostatní pobočky INTERSPORT slouží jako výdejní místo pro online objednávky.

Rakouský zážitek z nákupu

Nové prodejny INTERSPORT na první pohled zaujmou svým moderním designem, který jde ruku v ruce s udržitelností. Tento koncept vychází z rakouského původu značky a zakládá si především na užití přírodních materiálů. Nechybí dřevěné stromy, ekologické dekorace a důraz je kladen zejména na vzdušnost a přehlednost celého prostoru prodejny. Aby pro vás byl nákup příjemným zážitkem, prošla změnou i podoba zkušebních kabinek nebo celkové osvětlení a ozvučení prostoru prodejny.

Profesionální poradenství a servis

V INTERSPORTU nezáleží na tom, jestli jste zkušení sportovci, nebo se teprve hýbat začínáte. Odborně vyškolený personál vám poradí s výběrem, ať už sháníte kompletní vybavení na zimní prázdniny, nebo švihadlo či tenisky. Prodejci prochází pravidelnými školeními a často jsou také sami nadšenými sportovci, a tak si můžete být jisti, že jejich rady vychází jak z profesionálních znalostí, tak i z vlastních bohatých zkušeností.

www.intersport.cz

Soutěž o poukázky na nákup v prodejně INTERSPORT

Vyhrajte poukázku v hodnotě 1 000 korun na nákup v prodejně INTERSPORT! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Soutěž ukončíme v pátek 11. listopadu v 10 hodin. 

Soutěž skončila! Výherce byl informován.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Intersport, prodejna, České Budějovice, Rakousko, soutěž, Mercury

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový INTERSPORT v Českých Budějovicích vás vezme do Rakouska  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.