Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Strom IGY Centra je symbolem přání dětí z dětských domovů

PR článek

Již podruhé pořádá IGY Centrum společně s Mediaclubem akci s názvem Strom splněných přání. Aktivita je výjimečná nejen svým rozsahem, protože plní přání všem dětem z dětských domovů celého Jihočeského kraje, ale také tím, že dárky si děti píšou samy. Ne, co potřebují, ale co si opravdu přejí a co se dá zabalit do vánočního papíru.

Hodnota dárků je od drobností až po cennější za 1000 korun a jednotlivá přání se liší podle věku a pohlaví. I tak jsou přání mnohdy podobná. „Loňským trendem byla sluchátka, letos jsou to jednoznačně elektrické zubní kartáčky,“ komentuje za pořadatele marketingová manažerka Šárka Gramanová a dodává: „Můžeme dětem dopřát pocit, aby se cítili stejně jako vrstevníci z úplných rodin. Nesuplujeme státní pomoc, jsme si dobře vědomi naší role a toho, že tety a strejdové s v domovech dělají maximum a rodinu dětem nenahradíme. Můžeme ale rozzářit dětské oči, a to za všechnu tu práci stojí.“

Projekt není ale jen o IGY Centru a Mediaclubu, je o obrovské podpoře drobných dárců a lidí, kteří s akcí pomáhají. Nyní zbývá splnit už jen posledních 40 přání. Tedy osminu celkového počtu. Na donesení zakoupených dárků na infostánek je posledních 14 dní.

„Všem, kteří se již zapojili, moc děkujeme a ti, kteří by ještě rádi pomohli, také moc děkujeme,“ dodává Šárka Gramanová.

Všechna přání naleznete na www.radio-pomaha.cz.

Systém je jednoduchý. Rezervujte si dárek, který chcete zakoupit. Rezervace dárku je platná 7 kalendářních dní. Potřebujete-li ji prodloužit, kontaktujte info@igycentrum.cz. Zabalený nebo nezabalený dárek doneste na infostánek IGY Centra každý den od 9 do 14 a od 14:45 do 20 hodin. Dárek slečny převezmou, opatří jmenovkou, označí v systému jako darovaný a na oplátku Vám dají certifikát a dáreček.

V týdnu od 12. prosince dárky IGY Centrum rozveze domovům, aby si je děti rozbalily pod stromečkem.

Tváří aktuální kampaně IGY Centra je bloggerka Adriana Trs. Aktuality z IGY Centra najdete na sociálních sítích a webových stránkách.

Ohodnoť článek

Štítky igy, igy centrum, strom přání, vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strom IGY Centra je symbolem přání dětí z dětských domovů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.