Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kombinéza i přilba pod stromeček. Česká firma, která obléká motorkáře, spouští výprodej

PR článek

Zatímco zazimované stroje čekají na start nové sezony odstavené v garáži, motorkáři vyhlížejí Vánoce, o kterých i "měkkouš" pod stromečkem potěší. Kvalitní bundy, kombinézy, rukavice či helmy přináší v týdnu plném slev česká firma MBW z Hluboké nad Vltavou.

Široký sortiment zboží od české společnosti, jež se na trhu s moto oblečením pohybuje již čtrnáct let, zaujme motorkáře všeho druhu. Zkušení prodejci z jihu Čech zákazníkům poradí a pomohou sestavit kompletní vybavení. Zároveň nabídnou také odborný servis, který zahrnuje i případnou možnost úpravy zboží na míru. „Nejdůležitější pro nás je, aby k nám motorkáři přišli a mohli se obléknout od hlavy až k patě. Nabízíme oblečení, rukavice, boty i přilby v provedeních, ze kterých si vybere každý," popisuje vedoucí prodejny MBW sídlící ve Vltavské ulici Jan Přílepek.

Až šedesátiprocentní slevy

Od pondělí 12. prosince do soboty 17. prosince bude obchod MBW lákat na týden plný slev. Zákazníci si tak mohou pod stromeček nadělit kvalitní zboží za rozumné peníze. Při výprodeji klesne cena všeho nabízeného zboží minimálně o patnáct procent. Některé kusy ale zájemci z prodejních stojanů uloví až s šedesátiprocentní slevou. 

Zbrusu novou zlevněnou výbavu si v MBW pořídí zkušení motorkáři i hobby jezdci. „Převážnou většinu našich zákazníků tvoří obyčejní lidé, kteří si chtějí být jistí, že dostanou bezpečné a komfortní oblečení vhodné na každou vyjížďku," vysvětluje Přílepek s tím, že za akční prosincovou cenu si lidé nakoupí výbavu pouze v kamenném obchodě.

Kvalita i bezpečnost

Firma MBW začala s prodejem moto oblečení v roce 2008 a od svého vzniku si mezi obchody pro motorkáře vybudovala jméno. Zákazníci si v obchodě pochvalují zejména poměr ceny a kvality, která se drží na vysoké úrovni. Kdo nemá cestu přímo do Hluboké nad Vltavou, může si stovky nabízených produktů prohlédnout také na e-shopu MBW.

Jihočeskou prodejnu čeká ještě před jarní motorkářskou sezonou kompletní renovace, změna designu a rozšíření o stovku metrů čtvereních. Lidé si uvnitř vyberou nejen z mnoha typů zboží, ale také materiálů. „Právě materiál hraje u motorkářského oblečení důležitou roli. Dříve používaná kůže je sice stále v kurzu, zájem je ale také o výbavu z textilu. Bývá vysoce voděodolný, bezpečný a lehčí. Navíc má často důmyslný ventilační systém, což se při vyjížďkách v teplém letním počasí hodí,“ říká Přílepek.

V předvánočním výprodeji si mohou motorkáři i motorkářky nakoupit oblíbené textilní bundy a kalhoty nebo nejprodávanější džíny podšité kevlarovou tkaninou. Nabízí se také jednodílné a dvoudílné kombinézy, rukavice do zimy i tepla, přilby či kožené boty. Podoba produktů, které MBW předává zákazníkům, vzniká v České republice. „Co naši zákazníci nejvíce oceňují, jsou rozumné ceny, které si zvládáme udržet,“ vysvětluje Jan Přílepek.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky mbw, moto, prodej, oblečení, vánoce, slevy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kombinéza i přilba pod stromeček. Česká firma, která obléká motorkáře, spouští výprodej  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.