Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do Budějc přišla horká novinka. Igy otevřelo největší saunový resort na jihu Čech

PR článek

Největší saunový resort na jhu Čech si mohou od tohoto týdne užívat návštěvníci IGY Centra v Českých Budějovicích. Na více než tisíci metrech čtverečních na ně čeká osm saun včetně absolutní novinky na trhu, ochlazovacího bazénku, věder, sprch a ledové studny. Otevřeno je 362 dní v roce od 9 do 23 hodin.

Saunia v Igy je podle marketingové ředitelky centra Šárky Gramanové aktuálně největší pobočkou v rámci obchodních center. Svou rozlohou 1500 metrů čtverečních je zároveň největším saunovým resortem na jihu Čech.

A na co všechno se mohou milovníci saunování těšit? Připraveny jsou dvě klasické finské sauny, novinka na trhu – extra horká finská sauna nebo solná, herbal a tropická sauna. Chloubou saunového světa je ceremoniální sauna s parním nárazem, která pohodlně pojme až 80 nadšenců.

Chybět nesmí samozřejmě ani ochlazovací bazének, sprchy s vodním mlžením, ochlazovací vědra a ledová studna s ledovou tříští.

Saunové ceremoniály

V nabídce má Saunia také programy saunových ceremoniálů, které umocní jak prožitek saunování, tak jsou velmi atraktivním zážitkem pro všechny smysly člověka. Lišit se mohou svým pojetím, nejčastěji se ale střídají relaxační ceremoniál s dynamickým. Program zajišťují pečlivě školení profesionální sauneři.

Ceremoniály probíhají podle aktuální sezony, v zimním období od 16 do 22 hodin, v letní sezóně od 17 do 21 hodin.

Zvýhodněné vstupné

Jako dárek si pro všechny návštěvníky připravil nový saunový svět vstup zdarma. Akce platí od otevření pobočky až do odvolání. Při prvním vstupu je nutná registrace a založení klubové karty Saunia.

Jednodenní vstup bez časového omezení stojí 469 korun. Vstup na 2 hodiny vyjde na 359 korun. Pro stálé klienty je nejvýhodnější klubová karta, která zákazníkům zlevňuje vstup o 30 korun. Zákazník díky ní navíc získá přístup k pravidelným akcím a dalším výhodám. Využít je možno i Multisport kartu, která zlevní ceníkový vstup, maximálně však o 150 korun. Výhody nelze vzájemně kombinovat.

V ceně vstupu mají návštěvníci vše, co k saunování potřebují. Není tedy nutné nosit s sebou žádné propriety. Otevřeno je 362 dní v běžném roce od 9 do 23 hodin. Přes vánoční svátky je zavřeno.

„Saunový svět Saunia v IGY Centru byl již tradičně navržen architektonickou kanceláří Ranný architects. Příjemné prostředí ve stylu Saunia nabízí neopakovatelnou atmosféru a ideální místo pro intenzivní odpočinek,“ láká do IGY Gramanová.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky igy, igy centrum, saunia, sauny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Budějc přišla horká novinka. Igy otevřelo největší saunový resort na jihu Čech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.