Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Montérky z Českých Budějovic. Rodinná firma NOPO vyrábí pracovní oblečení už 30 let

PR článek

Pracovní oděvy od českých výrobců, které jsou funkční, a navíc vypadají dobře. Rodinná firma Novotný NOPO CB obléká nejen lidi na práci kolem domu, ale i celé firmy.

Už dávno neplatí, že montérky jsou jen modré a pracovní obuv černá. Firma Novotný NOPO CB si dává záležet především na funkčnosti, klade ale důraz i na vzhled a prodyšnost. „Důvod to má jednoduchý, pracovník se musí ve svém oděvu cítit pohodlně. Zároveň ho ale musí ochránit před úrazem a nepříznivými vlivy počasí,“ říká jednatel firmy Jaro Fürbek. 

NOPO CB je rodinná firma z Českých Budějovic, která brzy oslaví 30 let od svého založení. Pracovní oděvy vyrábí přímo na Rudolfovské třídě, kde mají i kamennou prodejnu. Firma navíc poskytuje pracovní příležitosti i handicapovaným. „Zaměstnáváme také švadleny se zdravotním postižením,“ přibližuje Fürbek. 

Pracovní oděvy NOPO CB dodává nejen lidem na práci kolem domu, ale dokáže kompletně obléknout i celé firmy. „Námi šité oblečení obleče každý. Máme zkrácené, prodloužené i nadměrné velikosti,“ vyjmenovává Fürbek. Pracovní oděvy je po zakoupení možné na počkání nebo do druhého dne zadarmo zkrátit. Nákupem zákazníci navíc podporují převážně české a evropské výrobce. „V nabídce máme pracovní obuv od italské Pandy, francouzského Lamaitre, slovenské holínky Novesta, polské Demar. Českou obuv Prestige nabízíme v jedenácti různých modelech,“ říká.

V nabídce nechybí ochranné pracovní pomůcky, obuv, ani rukavice. NOPO CB zařizuje také servis pracovních oděvů pro firmy. Špinavé oblečení sveze, vypere nebo chemicky vyčistí, opraví a vrátí zpět zákazníkovi. Služba funguje nepřetržitě po celý rok. Firma má v nabídce i potisky a výšivky na textil nebo revize bezpečnostních přístrojů. „Jako jediní v Českých Budějovicích v našem oboru poskytujeme náhradní plnění,“ popisuje Fürbek. Poslední rok úspěšně rozšiřuje nabídku volnočasového a outdoorového oblečení, obuvi a dětské obuvi. Veškerý sortiment včetně celé řady doplňků od ponožek, přes spodní prádlo až po batohy či legendární čepici zmijovku, je možné najít na e-shopu.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Montérky z Českých Budějovic. Rodinná firma NOPO vyrábí pracovní oblečení už 30 let  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.