Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V Centru BAZALKA se těší na Vánoce

Všichni v Centru BAZALKA se těší na Vánoce. I letos vyrobili klienti s pracovníky přímé péče krásné vánoční svíčky a perníčky.

Centrum BAZALKA každoročně v adventním čase připravuje výrobky svých klientů k prodeji u partnerských obchodů a restaurací. Koupí výrobků můžete přímo podpořit stacionář pro děti s těžkým kombinovaným postižením a s poruchami autistického spektra. Akce probíhá v Bistru Magdalene, Esence Café, Praži Café, v restauraci Solnice, na náměstí u stánku s punčem Sněhová vločka, v obchůdku Náš krajíc, NC Géčko a v obchodě Živadosta v Českém Krumlově.

Statutární město České Budějovice poskytuje každý rok neziskovým organizacím stánek na vánočních trzích na náměstí Přemysla Otakara II. bez nároku na nájem. Ve dnech 12. a 13. prosince charitativní stánek využije právě Centrum BAZALKA.  Ve stánku bude možné zakoupit kromě svíček i vyšívané obrázky, makramové ozdoby, textilní vánoční skřítky a mnoho dalšího.  Tyto výrobky ve svém volném čase s láskou vyrábějí zaměstnanci Centra BAZALKA.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky bazalka, vánoce, advent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Centru BAZALKA se těší na Vánoce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.