Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Charitativní Andělská aukce vynesla téměř milion korun

Překonaná očekávání, radost a skvělá nálada. Takový byl čtrnáctý ročník charitativní Andělské aukce, která se uskutečnila v Poetic Coctail baru Žlutá Ponorka v Českých Budějovicích. Letos se podařilo dražbou dětských obrazů získat pro centrum Arpida neuvěřitelnou částku – 926 000 korun. 

Za doprovodu moderátorské dvojice Jany Křížové a Ondřeje Hellebranta se dražilo 28 krásných obrazů, které namalovaly děti z Arpidy v rámci arteterapie. Největší boj se strhl o obraz s názvem Věrný fanoušek, který namaloval Jan Wágner. Během chvíle se z vyvolávací ceny tisíc korun vyšplhal na neskutečných 255 000 Kč. Stal se tak nejdražším obrazem, který byl za čtrnáct let Andělské aukce vydražen.

„Ani letošní Andělská aukce nebyla pouhou přehlídkou obrazů, ale především zhmotnění neskutečné dobrosrdečnosti, štědrosti a naděje. Zázraky se ději a já si neskutečně vážím všech dobrých lidí, kteří se této akce účastní, ať jako dražitelé nebo partneři akce. Je to neuvěřitelné, ale některé věci zkrátka nemají hranice. Všem moc děkuji!” hodnotí akci její organizátorka, Barbora Povišerová.

Andělská aukce pomáhá centru Arpida již čtrnáct let a za tuto dobu díky dobrým andělům Arpida převzala již více než 9 milionů korun. Každoročně tak napomáhá tomu, aby děti a dospělí měli pod jednou střechou kvalitní zázemí a vše, co potřebují.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky andělská aukce, vánoce, české budějovice, pomoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Charitativní Andělská aukce vynesla téměř milion korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.