Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Svatební veletrh České Budějovice se 7. ledna vrací na Výstaviště

PR článek

Načerpat inspiraci pro svůj den D můžou v sobotu na českobudějovickém výstavišti všichni zasnoubení. Při plánování svatby jim svojí originalitou, osobním přístupem i profesionalistou pomůže kolem stovky dodavatelů ze svatebního odvětví.

Zábavu si ale užijí i ti, kteří svatbu zrovna nepřipravují. „Pro všechny návštěvníky jsme v pavilónu T připravili doprovodný program s módními přehlídkami svatebních šatů. Svoje nové kolekce nám představí například módní návrhářky Tereza Sabáčková a Viktorija Morozoff,“ přibližují organizátorky Markéta a Pavla Kučerová.

Úplnou novinkou letos bude přehlídka spodního prádla Astratex. „Samozřejmostí budou i vstupy odborníků nebo živé vystoupení harfistky či saxofonistky. Program také zpříjemní kapela Jamaband z Českých Budějovic. Moderátorem celého Svatebního veletrhu je oblíbený herec a zpěvák David Gránský,“ dodává jedna z organizátorek.

Na svatebním veletrhu si můžete naplánovat svůj vysněný den na jednom místě, za zvýhodněné ceny a do naprostého detailu. Ochutnáte například svatební dorty, na živo si prohlédnete květinové výzdoby nebo snubní prsteny.

„O ženy se postarají profesionální vizážistky. Ty návštěvnice zdarma nalíčí a poradí, jak se o pleť správně starat,“ připomíná organizátorka.

Pro ty, kteří v sobotu přijdou na Svatební veletrh, čeká ještě jedna neobvyklá atrakce. Projedou se svatebním kočárem taženým koňmi. A bavit se budou i muži, v pánské zóně můžou využít služeb profesionálního Barber shopu a občerstvit se u pivního cateringu.

Děti si užijí zábavu na skákacím hradu nebo v dětském koutku s tvořivou dílničkou. „Rodiče můžou využít i služeb profesionální agentury, která jim dětičky pohlídá a oni si tak mohou nerušeně plánovat svůj vysněný den,“ upřesňuje Pavla Kučerová.

Veletrh začíná v 10 hodin a první návštěvníci dostanou na přivítanou dárek. Welcome drink a něco na zub. První ženy navíc potěší ještě květina.

Všechny vstupenky jsou slosovatelné a na výherce čeká cena v hodnotě 50.000 Kč.

Vstupenky v předprodeji na www.svatebniveletrh-cb.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svatební veletrh České Budějovice se 7. ledna vrací na Výstaviště  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.