Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Gladiators night láká na domácí hvězdu Talafouse i bitvu talentů o Thajsko

PR článek

Skvělé souboje thajského boxu, domácí hvězdy, zahraniční bojovníci či pulzující Gerbera. Tradiční galavečer Gladiators night ring se jako nejsledovanější akce bojových sportů na jihu Čech chystá v Českých Budějovicích. Další ročník se bude konat v sobotu 25. února 2023.

Galavečer bojových sportů se vrací do budějovického Kulturního domu Gerbera, kde už se konal bezpočet skvělých soubojů. Loni v běžném podzimním termínu na jih Čech zavítala Národní liga, a tak se Gladiators night ring přesunula až na únor 2023.

„Z listopadu jsme akci odložili na začátek nového roku. Abychom navnadili budějovické publikum, tak jsme na podzim uspořádali Národní ligu thajského boxu, kde se představila řada talentovaných a šikovných bojovníků,“ vysvětlil Michal Novák za pořádající Gladiators gym České Budějovice.

Kdo dorazí na atraktivní podívanou, nebude ochuzený o nic, co galavečer bojových sportů vždy přináší. „Na diváky čeká audiovizuální show, pompézní nástupy a zápasy bez chráničů, které soubojům dodávají tu správnou šťávu. Všechno však bude podle pravidel thajského boxu,“ pozval Novák.

Sobotní program začne v 17 hodin předzápasy, v 19 hodin odstartuje hlavní program. Přesný rozpis soubojů bude známý až krátce před akcí. „Už v podvečer se fanoušci mohou těšit na vycházející budějovické hvězdy. Představí se junioři a další talentovaní bojovníci. Od sedmi hodin začne hlavní program,“ dodal.

Hlavním lákadlem bude účast hvězdy z pořádajícího Gladiators gym České Budějovice. Josef Talafous nastoupí poprvé doma jako držitel pásu za Evropský titul WMC a člen organizace DFN. Čeká ho italský soupeř Riccardo Rosati. „Bude to kvalitní soupeř, který prověří Pepovy nejvyšší ambice,“ zmínil Novák.

Další italský thaiboxer nastoupí proti Janu Šindelářovi z Prahy. V mezinárodních soubojích se ukáží i talenti z hornorakouské Muaythai Academy Linz.

Stejně jako na Gladiators night ring 2021 se bude bojovat o místo v kempu v Thajsku, kam zamíří nejlepší z pyramidy nadějných mladíků. „Favorizuji Jana Pasáka z pořádajícího klubu, ale celá pyramida bude velmi vyrovnaná. Všichni kluci jsou na startu svých profesionálních kariér. Nejzkušenějším z pyramidy bude Patrik Ilušák z Aplik Muaythai Praha. Velice zajímavý bude i fight, ve kterém se představí Filip Kotrus z Pražského Lanna gymu proti Tomáši Růžičkovi z Teplic,“ upřesnil. Naposledy na kemp zamířili oba finalisté, protože podle jednoho z promotérů Bernarda Caplina předvedli domácí Michal Pakiž i jeho soupeř Dominik Bartoš takový výkon, že si do Thajska zasloužili vyrazit oba.

Lístky na dechberoucí podívanou jsou k dispozici již nyní v KD Gerbera či v Gladiators gym ČB. V předprodeji na sezení vyjdou na 490 korun, na stání za 400. Na místě budou stát 540 korun. Děti do 15 let zaplatí 300 korun. Cena VIP stolku je 3 500 korun.

Soutěž o vstupenky na Gladiators night

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva četnáři vyhrát dvě vstupenky na Gladiators night. Stačí jen do páteční 10. hodiny správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky gladiators night, Josef Talafous, thajský box

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiators night láká na domácí hvězdu Talafouse i bitvu talentů o Thajsko  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.