Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na čerstvé maso nemusíme čekat do zabijačky

PR článek

Každý sníme přes 800 kilo potravin ročně. Průměrný Čech si během roku pochutná na 86 kilogramech masa, a to hlavně na vepřovém. Máme v oblibě i sýry a další mléčné výrobky, kterých si dopřejeme necelých 200 kg ročně. S měnícím se životním stylem do našeho jídelníčku zahrnujeme ale i více zeleniny a ovoce a při nakupování klademe větší důraz na čerstvost.

Z podzemí do supermarketů

Při takové spotřebě máme štěstí, že už nemusíme čerstvé potraviny uchovávat pod zemí na ledu a pod slámou, nebo jako začátkem 19. století v plechových skříních vyplněných ledem. Od vynálezu ledničky v druhé polovině 19. století se chladicí technologie rozvíjí úžasnou rychlostí. Dnes si můžeme naplno užívat komfort při každodenním nakupování. Nasvícené chladicí pulty s množstvím jogurtů, sýrů nebo čerstvého masa, mrazicí regály s širokým výběrem surovin nebo chladicí vitríny s nepřebernou nabídkou lahůdek. Stačí si jen vybrat.

Jihočeské město evropským centrem výroby chladicího nábytku

Když v obchodě u chlazených potravin přemýšlíte nad svačinou pro děti nebo nedělním obědem, s velkou pravděpodobností vybíráte suroviny z chladicího pultu, který byl vyroben v Čechách, a to v Kaplici. Firma HAUSER, kompletní poskytovatel služeb v oblasti chladicího nábytku a techniky, totiž ze svého výrobního závodu v Kaplici dodává vybavení těm nejvýznamnějším obchodním řetězcům u nás i v Evropě.

„Během jednoho roku se v Kaplici vyrobí nespočet chladicích pultů a mrazicích regálů. Teď jsme navíc výrobu rozšířili o výrobu chladicích vitrín, což byla poslední produktová řada, která nám v Kaplici chyběla. Stali jsme se tak skutečně významným evropským centrem výroby chladírenského nábytku,“ uvádí Pavel Huťa, vedoucí oddělení finální montáže. „Při výrobě využívá společnost HAUSER moderní technologie jako jsou nejnovější vysekávací lisy nebo automatizovaná ohýbací centra. U každého regálu nebo vitríny jsou pro nás důležité nejen technické aspekty, ale dbáme také na prémiový vzhled,“ dodává Huťa. Na vlastní oči se o tom můžete přesvědčit během nakupování čerstvých potravin v předních obchodních řetězcích.

Společnost HAUSER vyrábí chladicí systémy při nasazení nejmodernějších postupů na dvou pobočkách v Rakousku a České republice. Zaručuje tak čerstvost produktů již přes 75 let. Svým zákazníkům nabízí společnost široké portfolio služeb. To zahrnuje projektování, výrobu a dodání chladicího a mrazicího nábytku, chladicích technologií a chladírenských místností, stejně jako širokou škálu služeb se servisem 24 hodin denně. Tým moderní vývojové laboratoře neustále pracuje na inovacích v oblasti prezentace zboží, transparentnosti, ergonomie, funkce a technologie. Prostřednictvím neustálého vývoje, zdokonalování produktů a použitých technologií zajišťuje HAUSER nejvyšší kvalitu materiálů a zpracování.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky HAUSER, chladicí technika, výrobní závod, čerstvé potraviny, práce, Kaplice, jižní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na čerstvé maso nemusíme čekat do zabijačky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.