Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

O víkendu se ochladí, jasná obloha se zatáhne v sobotu, na většině území zasněží

V Česku se ke konci týdne mírně ochladí a na většině území očekávají meteorologové sněhové přeháňky. Převážně jasno až polojasno bude do soboty, kdy se postupně od severozápadu začne zatahovat. Odpoledne už bude místy pršet, později sněžit. Rána zůstanou mrazivá, nejvyšší denní teploty se budou v neděli pohybovat mezi nulou a čtyřmi stupni Celsia.

Zpočátku jasno až polojasno bude v sobotu, postupně se obloha od severozápadu zatáhne, odpoledne a večer očekávají meteorologové místy déšť nebo přeháňky, později by mělo ve všech polohách sněžit. Nejnižší noční teploty budou od nuly do minus čtyř stupňů, ojediněle při malé oblačnosti a sněhové pokrývce kolem minus šesti stupňů Celsia. Nejvyšší denní teploty vystoupají na dva až šest stupňů.

V neděli teploty dál klesnou, přes den bude nula až čtyři stupně Celsia. Meteorologové očekávají proměnlivou, převážně velkou oblačnost a na většině území sněhové přeháňky, ustávat by měly večer. Podobný ráz počasí vydrží i na začátku příštího týdne.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Česko, stupeň Celsia, meteorologové, předpověď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se ochladí, jasná obloha se zatáhne v sobotu, na většině území zasněží  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.