Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pořiďte si fotovoltaiku na splátky

PR článek

Přemýšleli jste někdy o tom, že peníze za energie v podstatě vyhazujete oknem? A v tomto tématu to není jen prosté pořekadlo ale fakt. Každý měsíc totiž musíte zaplatit nemalý poplatek za elektřinu či plyn, tuto energii proměníte na teplo, teplou vodu a například světlo. Teplo odejde tepelnými ztrátami domu pryč (nejčastěji okny a jejich špaletami, či nezateplenou střechou), stejně jako teplou vodu spotřebujete a je to nekonečný koloběh, každý měsíc platby znovu a znovu, které zatěžují rodinný rozpočet více než kdy dříve.

Co kdyby ale energie byla zdarma, nebo alespoň téměř zdarma? V dnešní pokročilé době máme nové možnosti, a sice investovat do obnovitelných zdrojů, které nám tuto energii poskytnou obnovitelně, tedy opakovaně. Konkrétně se jedná o fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla, technologie, které čerpají onu energii ze slunce, vzduchu či vody. Investice do těchto technologií nejsou zrovna malé, ovšem společnost SOLUTION ENERGY nyní v partnerství s ČSOB stavební spořitelnou přišla s převratným produktem, obnovitelné zdroje na splátky, aby si je již mohl dovolit skutečně každý.

Díky tomuto jedinečnému produktu si můžete prostřednictvím výhodného bankovního financování pořídit fotovoltaickou elektrárnu či tepelné čerpadlo již od pouhých 1 990 korun měsíčně. Zásadní je ovšem co tím získáte, získáte tím svobodu, energetickou nezávislost, která Vás zbaví zmíněného koloběhu. Jelikož splátkou více či méně nahradíte váš měsíční účet za energie a jakmile dokončíte splácení úvěru, (zpravidla za 5 - 7let) stále vám zbude ona obnovitelná technologie (řekněme fotovoltaika), která Vám energii bude vyrábět a šetřit peníze dalších 15-20 let!

Spočítejte si zdarma a nezávazně měsíční splátku fotovoltaické elektrárny přímo na váš dům na webových stránkách a začněte místo vyhazování peněz, splácet investici za váš nový obnovitelný zdroj!

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky energie, fotovoltaika, solution energy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pořiďte si fotovoltaiku na splátky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.