Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Největší počet lidí v plážovém oblečení na jednom místě. Jindřichův Hradec se chystá na další rekord

Jindřichův Hradec si chce letos zapsat další rekord. V minulosti už se do České knihy rekordů dostal například vytvořením vlaku z největšího množství lidí nebo největším počtem bílých paní na jednom místě. Tentokrát půjde o největší počet lidí v plážovém oblečení na jednom místě.

Událost chtějí radní stylizovat do podoby filmu Rozmarné léto.  „V minulosti se zde už různé rekordy dělaly, tak jsme si řekli, že by nebylo od věci zase něco zkusit. Hlavně když už máme za sebou všechna proticovidová opatření a doufáme, že žádná nová nebudou. Proto se chceme ve větším množství sejít v jednom prostoru," řekl starosta Michal Kozár (ANO).

Jindřichův Hradec se zapsal do České knihy rekordů už čtyřikrát. V minulosti šlo o akce Nejvíc bílých paní na jednom místě, Největší pětilistá růže tvořená lidmi, Vlak sestavený z největšího počtu lidí, Olympijské kruhy sestavené z největšího množství lidí. „Věříme, že se všechno povede, že nám vyjde počasí a že to bude pěkná akce. Uvažujeme i o tom, že na místě budeme s místostarosty čepovat pivo pro příchozí. Ale všechny detaily teprve řešíme," řekl Kozár. 

Podle tiskové mluvčí města Elišky Čermákové budou na místě připraveny například pruhovaná trika a další doplňky, které si budou moct lidé půjčit v případě, že na místo dorazí, ale nebudou mít vhodné oblečení. Akce se bude konat na Dny města první červnovou neděli v areálu aquaparku. Město si kromě toho bude připomínat výročí 730 let od první zmínky o Jindřichově Hradci.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jindřichův hradec, rekord, plážové obležení, dny města, oslava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší počet lidí v plážovém oblečení na jednom místě. Jindřichův Hradec se chystá na další rekord  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.