Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Proměníme vaši stavbu na dům, říká Jakub Kučera z firmy Fasom CZ, která se zabývá fasádami a omítkami

PR článek

Pokud potřebujete na svém domě udělat novou fasádu a hledáte zkušené a zručné řemeslníky, pak by pro vás mohla být tou správnou volbou jihočeská stavební firma Fasom CZ. Na trhu působí již čtvrtým rokem a vedou ji bratři Kučerovi. Přestože mají k sobě dnes už několik zaměstnanců, stále si zachovávají ráz menší rodinné firmy, která si zakládá nejen na kvalitě, ale i na individuálním přístupu. A jak sám zakladatel Jakub Kučera říká, baví je proměňovat stavby na domy.

Fasom CZ je rodinná stavební firma z Mirotic u Písku, která od roku 2019 pomáhá lidem zvelebovat jejich nemovitosti. Zabývá se především strojními fasádami a omítkami, v jejím portfoliu nicméně naleznete i ostatní služby související se stavebnictvím, jako jsou například zednické či pozemní práce nebo dekorační stěrky. Podle zakladatele a také nynějšího jednatele Jakuba Kučery se ale nejvíce věnují právě fasádám a omítkám venkovních i vnitřních prostor. „Strojní fasády a omítky tvoří většinu našich zakázek. Nejvíce klientů máme v jižních Čechách, jezdíme ale také i do Středočeského nebo Plzeňského kraje,“ zmiňuje Kučera.

Rodinná firma promění vaši stavbu na dům

Jakub Kučera a jeho firma Fasom promění vaši stavbu na dům. A to doslova. Výsledky jejich práce najdete i na Instagramu. 

Fasom CZ vznikl před čtyřmi lety právě na popud Jakuba Kučery, který společně se svým bratrem a švagrem firmu založil a dodnes stojí v jejím čele. Aktuálně mají pod sebou dalších šest zaměstnanců, stále si ale udržují ráz menšího rodinného podniku. „K podnikání jsme se dostali celkem náhodou, začalo to na brigádách. Já jsem předtím pracoval několik let v kanceláři v oboru strojírenství, což je něco naprosto odlišného, ale věděl jsem, že chci jednou začít podnikat a vydělávat si sám na sebe. Stavebnictví a konkrétně fasády a omítky bylo odvětví, které mě bavilo a zajímal jsem se o něj, takže jsme pomalu s bratrem začali podnikat a před čtyřmi lety se nám podařilo začít to dělat naplno. Práce s fasádami a omítkami mě baví, jsem rád venku a vidím za sebou kus odvedené práce,“ popisuje Jakub Kučera s tím, že jej nejvíc baví sledovat proces, při němž pomáhá lidem přeměňovat jejich stavbu na dům.

To je ostatně také i firemní heslo a filozofie, navíc MenimeStavbuNaDum je také název instagramového účtu firmy Fasom CZ, na němž jsou k vidění dokončené realizace projektů, jichž má za dobu své existence firma za sebou již šest desítek. A Jakub Kučera si dovede vzpomenout na každý z nich. „V paměti mi i z takového množství zůstává každý dům, který jsme dělali. A když se mě někdo zeptá na konkrétní věc, jsem schopný mu v detailech popsat, o co šlo,“ naznačuje.

Fasády "na klíč" a v nejvyšší možné kvalitě

Nejčastěji si Fasomu CZ objednávají lidé z rodinných domů, učinit tak můžete přímo přes webové stránky www.fasom.cz. Největší zájem je akutálně o strojní omítání. Doba realizace jedné zakázky se pak obvykle pohybuje okolo měsíce v případě vnější fasády, vnitřní omítky pak zaberou zhruba dva týdny, a to včetně technologických přestávek. Firma si také zakládá nejen na kvalitě vlastní odvedené práce, ale také na vysokém standardu použitých materiálů. „Veškerý materiál, který na stavbách používáme, se snažíme dodávat od značky Cemix, a to v té nejvyšší kvalitě,“ zdůrazňuje Kučera.

Fasom CZ dokáže svým zákazníkům kromě kvalitního produktu nabídnout ale také poradenství. Přestože má prý většina zákazníků jasno, Jakub Kučera se snaží brát v potaz veškeré detaily. „Trochu do toho mluvím například z hlediska toho, kde je daný dům postavený, jestli se nachází u pole nebo u cesty. V takovém případě hrají roli různé typy omítek, ale třeba i zvolených barev. U cest se například hodí spíše světle šedá, nikoli bílá, aby to nebylo hned zaprášené a špinavé a podobně,“ říká a doddává, že o zákazníky se firma Fasom CZ postará opravdu se vším všudy.

„Já se vždy snažím našim zákazníkům vysvětlit, že nejen že z jejich stavbu proměníme na dům, ale fasádu dodáme "na klíč", což je naše další heslo, kterým se snažíme řídit,“ uzavírá Jakub Kučera.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Fasom CZ, dům, Jakub Kučera, fasáda, stavební firma, Jihočeský kraj, Písek, Mirotice, stavba, stavebnictví, omítka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proměníme vaši stavbu na dům, říká Jakub Kučera z firmy Fasom CZ, která se zabývá fasádami a omítkami  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.