Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pomáhat jen tím, že přijdete? Na apríla věnuje IGY za každého zákazníka Arpidě korunu

PR článek

Až do konce dubna si v pasážích IGY můžete prohlédnout výstavu mapující 30 let Arpidy, centra poskytujícího komplexní koordinovanou pomoc rodinám pečující o děti, mladistvé a dospělé osoby s tělesným a kombinovaným postižením.

Na 1. dubna navíc IGY za každého návštěvníka daruje Arpidě korunu jako podporu pro další fungování. „IGY Centrum má standardně velmi vysokou návštěvnost a částka tak určitě nebude zanedbatelná. Každý návštěvník pak jen tím, že přijde, může celkový dar navýšit,“ komentuje marketingová manažerka Šárka Gramanová další z aktivit dlouhodobé podpory centra Arpida.

Arpida slaví 30 let. Připomíná si je výstavou v IGY Centru

Už třicet let poskytuje českobudějovická Arpida pomoc rodinám, které pečují o děti, mladistvé a dospělé osoby s tělesným a kombinovaným postižením. Významné výročí si centrum připomene například výstavou fotografií, které celou historii mapují....

Centrum Arpida je nestátní nezisková organizace pracující na bázi zapsaného ústavu a obecně prospěšné společnosti. Areál centra ARPIDA byl vybudován bez finanční účasti státu v letech 1990-1993. Odborný provoz byl zahájen v roce 1993. Při naplňování svého poslání účelně propojuje a koordinuje péči v oblasti zdravotní, sociální a výchovně vzdělávací. Zajišťuje tak odbornou činnost detekční, diagnostickou, terapeutickou, rehabilitační, respitní, výchovně vzdělávací, zájmovou, poradenskou, metodickou, posudkovou a preventivní, včetně tzv. rané péče (podpory). Cílem poskytované péče je dosažení, pokud možno optimálního individuálního vývoje každého klienta (uživatel, žák, pacient) ve smyslu jeho maximální možné soběstačnosti a integrace v jeho přirozeném sociálním prostředí a bez omezení přirozeného způsobu rodinného života.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Arpida, IGY Centrum, výstava, výročí, pomoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pomáhat jen tím, že přijdete? Na apríla věnuje IGY za každého zákazníka Arpidě korunu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.