Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Objevte fascinující svět Pokémonů v Géčku České Budějovice

PR článek

V sobotu 22. dubna od 10:00 do 18:00 hod. připravilo Géčko pro své návštěvníky den plný Pokémonů. Fanoušci si můžou rozšířit svoji sbírku karet, naučit a zahrát karetní hru Pokémon TCG a užít si Pokémon soutěže.

„Svět Pokémonů se zrodil v Japonsku a u Čechů slaví úspěch už 23 let. Karty, aplikace, filmy, 3D postavičky, knihy… To všechno patří do světa, který má jasná pravidla, nekonečnou fantazii a enormní fanouškovskou základnu. Jsme proto velmi rádi, že slavnou PokéTour můžeme přivítat u nás v Géčku,“ říká Sabina Gruberová, marketingová managerka z NC Géčko České Budějovice.

Co všechno na PokéTour návštěvníci zažijí?

Výuka Pokémon TCG

Začátečníci se naučí pod vedením trenéra základy karetní hry Pokémon TCG a můžou si zahrát svůj první zápas. Každý hráč dostane předpřipravený balíček, takže není potřeba mít vlastní.

Konzultace s expertem na falešné karty a sběratelství

Expert vysvětlí sběratelům, jak poznat falešnou kartu od pravé, a popovídá si s nimi o sbírání Pokémon kartiček. Kdo si přinese vlastní album, může si od experta nechat zkontrolovat pravost svých karet.

Bingo

Během dne se hraje oblíbené bingo. Hraje se téměř jako normální bingo, ale čísla vyvoláváme podle toho, který pokémon se pod daným číslem skrývá v pokédexu.

Kvíz

Návštěvníci mají možnost si kdykoliv během dne vyplnit kvíz, který zahrnuje otázky o kartách, sběratelství, karetní hře, seriálu, Pokémon GO a o všem, co se týká Pokémonů. Ze správných odpovědí losujeme vítěze.

Burza karet

Burza je určena sběratelům, kteří chtějí vyměňovat, nakupovat nebo prodávat kartičky z vlastní sbírky. Někteří prodejci na burze dokonce nabízejí originální vlastnoručně vyrobené produkty s motivem Pokémonů.

Vyvrcholením PokéTour je vyhlášení tomboly. Hraje se o balíčky, boxy, plyšáky atd. Hlavní cena je vždy některý z dražších, lepších boxů. Děti si mohou celý den hrát v dětském koutku s omalovánkami nebo vyráběním, zkouknout pár epizod seriálu Pokémon a zasoutěžit si o balíčky. A pozor! Během dne se budou po Géčku pohybovat maskoti Pikachu a Charizard, se kterými se mohou návštěvníci vyfotit.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pokémon, géčko, nc géčko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objevte fascinující svět Pokémonů v Géčku České Budějovice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.